Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Spor Toto Süper Lig Play-Off
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(08-23-2011 07:58 PM)JinKazama Yazılan: [ -> ]
(08-23-2011 07:56 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]
(08-23-2011 07:51 PM)JinKazama Yazılan: [ -> ]
(08-23-2011 07:44 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Türk futbolu bırak 30-40 seneyi 60-70 sene geriye gitti ulan ! Play-off'da neymiş ? Adam bir sezon boyunca ilk dört için oynasın ohh ne güzel play-offlarda yensin şampiyon olsun.

Birinci olan takımın kazandığı puanlar ne olacak ? Turşunumu kuracak,böyle saçmalıkmı olur.Avrupanın hiç bir ülkesinde böyle bi sistem yok.Türk futbolu şu anda o kadar boktan bi durumdaki.Japonya ligi bile bizden daha iyidir şu anda.Adam futbola heyecandan bahsediyor daha fikstürü çekmedi.

O kazandığı puanların yarısıyla gidicek play-off'a. Sonra oynayacağı 6 maçtan aldığı puanlar eklenip şampiyon belli olucak.

Hiç fark etmez.6 maçın 6'sınıda kazansa arada 18 puan fark bile olsa 3-4.takım gene şampiyon oluyor,saçmalık.

Bu sene denenicekmiş bu sistem. İleriki seneler için tam bir şey yok ortada.

Şikeye önlem için yapıyolar ama bu seneki şike operasyonundan sonra uzun yıllar şike yaşanmaz zaten.Saçmalık tamamen
Çok saçma ayrıca az takımlı ligler kötü ligler süper ligi 16 yerine 20 takım olmalı yazının hepsi saçma yeni gelen tff başkanı dahada beter ettiAngryAngry
Az önce tv de izledim sadece 4 büyük takımın işine yarar gibi geliyor bana
Hepsi Lig Tv'nin işi çoğu kişi iptal ettirdi üyeliklerini zarar edincede böyle bir yola başvurdu.Onlar para kazancak diye Türk futbolu kötüye gidiyor.Şike yüzünden böyle bir karar alınamaz zaten bu ligde şikede devam eder başta MAA olduğu sürece adam kendi ağzıyla 5 maçta şike olduğunu gördük dedi ama ardından deliller yeterli değil iddianameyi bekliyeceğiz dedi.
Bune ya çok karışık bu Ss.gif
İyice saçmaladı bunlarda.Böyle işmi olur.Eski usul olmalı...
Bu FENERasyondan bi cacık olmaz.Böyle bir sistem ne ingilterede nede ispanyada var. Böyle giderse türk futbolu daha çok geriler.Angry
Göreceğiz bakalım Smile
Özgener Altaylıydı sevmezdim ama en azından böyle saçma bir şey çıkarmamıştı.İngiltereyi ,İspanyayı örnek alacağımıza gidiyoruz Belçika Ligi'ni örnek alıyoruz.Saçmalık resmen.Aydınlar'ı kim başkan yaptıysa onların aklına
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler