Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Elveda WarRockTr Ailesi....
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Allaha Emanet Ol .
(08-23-2011 06:55 PM)xQuartz Yazılan: [ -> ]
(08-23-2011 06:55 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Kendine iyi bak serdarım.

Facebook'tan görüşürüz Smile

Facebook'a can kurban abe Big Grin
Kendine iyi bak görüşmek üzere iyi çalışmalar Serdar
Serdarcım kendine iyi bak derslerinde başarılar dilerim görüşmek üzere.
bb adamım
Benim bu noktada anlamadığım birşey var kişisel olarak algılamayın;
Bizim de sınavlarımız oluyor, biz de tatile çıkıyoruz, bilgisayarımız arıza yapıyor, hastalanıyoruz, kaza geçiriyoruz, oyunu bırakıyoruz, geri dönüyoruz, ara veriyoruz... her neyse.
Ama bunları belirtme ihtiyacı duymuyoruz. Sorun kimde ben onu anlamıyorum. Burası twitter, facebook vs. değil. Üyelerin kimin ne yaptığını önemsediğini pek sanmıyorum. Buna rağmen ön plana çıkma çabasını anlayamıyorum.
Moderatör olur adam ticketlarla falan uğraşır bi süre yokum ilgilenemem diye bilgilendirme konusu açar anlayışla karşılarım.
Hatta bi üye vardı kullanıcı adını tam hatırlamıyorum adamın ilk konusu tatile gidiyoruz sizi çok özlicem wtr ailesi, sizsiz ne yapıcam falan gibi bişeydi üstüne açtığı ikinci konusu uçak iptal olmuş tekrar sizlerleyim çok mutluyum tarzıydı. Komik şeyler bunlar, gereksiz.

Oyunu bırakma, geri dönme, char alma, satma, clana girme, tatile gitme falan gibi sebeplerde imza bölümü kullanılması gerekli diye düşünüyorum ben.
Serdar'cım, derslerinde başarılı , çalışmlarında verimli olmanı canı gönülden dilerim. Senin açından inşallah bol başarılı bir yıl olur. Kendine iyi bak. Biz buralardayız. Smile
görüşürüz seneye Big Grin
(08-23-2011 06:59 PM)Mehmet Yaman Yazılan: [ -> ]En mantıklısını yaptın
Kendine iyi bak okeyyy
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler