Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Behlül ve sonuçları :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

TaTy

1 bölümünü dahi izlemedim ve işimde olmaz . Aslında suç bizim Türk kızlarında , kendilerini erişilmez altın sanıyorlar millette ne yapsın internet TV felan işte buldumu mustehcen sahne ağzı açık ayran budalası gibi izliyor.

Eskiden Show TV de cine 5 ve star da gece olunca kırmızı nokta pembe nokta veriyorlardı Rtük onuda kaldırınca millet neye baksın abaza oldu çıktı işte .

Gözünü seveyim nerde o eski günler ahh ah
Benim anlamadım böyle sahnelere birşey demiyolar ama Kemal Sunal'ın filmlerinde en ufak bir argo kelimede biiipletiyorlar nedir bu ???

TaTy

Günümüz dizilerinin yayınlandığı kanal , yapımcı şirket böyle sahneler için Rtukten gelecek her türlü cezaya karşı maddi ve hukuki yönden güçlü

Fakat ; Kemal Sunal filmleri eski olduğu için ve yayınlandığı kanallar bu durumu göze alamadıklarından

Ve halihazırda Ali Sunal'ında dediği gibi Kemal Sunal filmlerinin telif hakkını alma çabaları sürüyor.
Böyle izah edeyim.
Mesajım neden silindi ? Görüş benim görüşümdür, hiçbir forum kuralına aykırı değildir, herkes bu kurallar altında görüşlerini bildirmekte serbesttir. Bu forumda bu tip keyfi olaylar olmazdı önceden. Açıklama bekliyorum..
İyice sapıttı bu diziler =)
(12-26-2009 04:33 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ]1 bölümünü dahi izlemedim ve işimde olmaz . Aslında suç bizim Türk kızlarında , kendilerini erişilmez altın sanıyorlar millette ne yapsın internet TV felan işte buldumu mustehcen sahne ağzı açık ayran budalası gibi izliyor.

Eskiden Show TV de cine 5 ve star da gece olunca kırmızı nokta pembe nokta veriyorlardı Rtük onuda kaldırınca millet neye baksın abaza oldu çıktı işte .

Gözünü seveyim nerde o eski günler ahh ah

Ona ne gerek var birsürü site var yaw D:

Sherlock

(12-26-2009 06:27 PM)vidanjor Yazılan: [ -> ]Mesajım neden silindi ? Görüş benim görüşümdür, hiçbir forum kuralına aykırı değildir, herkes bu kurallar altında görüşlerini bildirmekte serbesttir. Bu forumda bu tip keyfi olaylar olmazdı önceden. Açıklama bekliyorum..

Silen benim,aradan kaç süre geçti şimdiye kadar yanlışını görmedim kimse de görmedi tekrar gündeme getirip tartışma çıkarmanın kime ne yararı var ?

Kaldı ki WTR'de daha forum kuralları yok (=

Ama bi'kuralın şu olacağını biliyorum.

-Karşı üyeye iğneleyici laflar kullanmak yasaktır.

Oğuz çıkışta Cadoro'ya gel !
yaw aam bihter de tam bihter behlül ne yapsin hatun 90 60 90 xD
(12-27-2009 03:06 AM)x6atman Yazılan: [ -> ]yaw aam bihter de tam bihter behlül ne yapsin hatun 90 60 90 xD

Dış görünüşe aldanma^^
(12-27-2009 03:44 PM)_blero_ Yazılan: [ -> ]
(12-27-2009 03:06 AM)x6atman Yazılan: [ -> ]yaw aam bihter de tam bihter behlül ne yapsin hatun 90 60 90 xD

Dış görünüşe aldanma^^

icine nasil bakiyim Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler