Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Türkçe Ticket Sistemi - Küfür ve Hack SS'leri ile Ban - warrockstats'dan ban
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Aşağıda okuyacağınız metini GamersFirst Resmi Forumuna yayınladım. Eğerki T-bomb konusunda olduğu gibi yeterince ilgi oluşursa konuda G1 ekibi bu konuyu gündemine alacaktır. Özellikle oyuna harcanan paraların arttığı bu günlerde bu konuda destek olmanız gerekmektedir.

Lütfen resmi forumdaki konuya mesaj atınız buraya mesaj atmanız bir şey ifade etmez. Resmi Forumdaki konuya ulaşmak için tıklayınız

Turgay EMEK Yazılan:Oyuna bunca para veriyoruz vede artık bazı haklarımızın yerini bulması gerekiyor.

1-) Türkçe Ticket Sistemi

Bunca aktif oynayanı olan bir ülke için yapılması gereken bir hizmet olduğuna inanıyorum. Oyunun web sitesi bile Türkçe olmuşken Ticket ( Bilet ) sistemi neden Türkçe olmasın ? Hem herkes İngilizce bilmiyor, kıt kanaat ticket atıyor millet vede bu konuda zorluklar çıkıyor ne yazıkki. Uzun zamandır dile getirdiğimiz Türkçe Ticket Servisi artık devreye girmelidir.

Oyuncuların Gönderdiği Küfür vede Hack ScreenShot ve Videoları ile Ban İşlemi

Ne yazık ki Gamersfirst hiç bir oyunun gönderdiği video yada screenshot'u değerlendirmiyor. Lakin çok bariz OPK hackleride buna dahil. Her SS vede Video değil belki ama çok bariz Hack olan kanıtlar sıkıca G1 tarafından değerlendirilip sonuca ulaştırılmalıdır

Warrock-stats.com gibi sitelerdeki vede G1'in kendi Database'indeki datalardan cezalandırılma

G1'de gene bu tip bir yaptırım bulunmamakta. Çok bariz bir kişi günde 1 milyon EXP kasıyorsa o kişinin banlanması gerekir ama gizli bir şekilde powerlevel yaptığı için bu işlemler gecikiyor ne yazıkki. Bu sitedeki verilerin hepside gerçek olduğu için G1'in buradaki verilerede bakarak banlama işlemi yapmasını uygun görmekteyim. Powerlevel'ın önüne geçmek için çok önemli bir adım olacaktır.
Tamamdır Smile
Teşekkürler Turgay Smile Lütfen herkes yorum yapsın
teşekkürler victory.gif
Yüklenin resmi forumdaki konuya beyler.
(08-23-2011 01:56 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Tamamdır Smile
Attım cevabı oraya ARTİST
Ben de bunları düşünüyordum. Yorum yapacağım.
Tarasci ile yorum attım teşekürler turgay.
Yürü be Turgay Smile Admin olacak adamsın oraya da yorumumu bildirdim zaten Tongue
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler