Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gold premium prome kod için tıcked cevabım geldi... .d
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: 15112.png]

İşte bu bu durumda kodlarımı alabilecekmiyim ?
6 Adet kod seciceksin Smile
a''We are aware of the issue with players not receiving the promo codes from the Promotion. Upon investigation, it appears that you're qulified to recieve 6 promo codes for the purchases made. Unfotunately, we are unable to add promo codes into your account. However, please choose your weapon from the following list and we will be able to add it into your account inventory:

XM8 - 30 days
CX4 - 30 daysa
Kamakazi - 30 days
AW50F - 7 days
Javelin - 30 days

If you are unhappy with the above mentione weopans, you also have an option of choosing 10.000 dinars for each promo code you qualify for. ''

Gerekli olan kısım burası ve:

Promosyandan promo code'larını alamayan oyuncuların sorununun farkındayız. Araştırma sonucu, yapılmış alışverişlerden ötürü 6 tane promo code'u kazanmayı hak ettiğiniz görünüyor. Maalesef hesabınıza promo code'ları ekleyemiyoruz.(kasıt: kendi başlarına iş yapmak istemiyorlar.) Ancak, takipteki listeden silahınızı seçin ve hesab envanterinize ekleyeceğiz/yükleyeceğiz.

Yukarıda belirtilmiş olan silahlardan memnun değilseniz, hak etmiş olduğunuz her promo code için 10.000 dinar seçme şansınızda bulunmakta.
(08-22-2011 08:35 PM)TR_Jaquar Yazılan: [ -> ]6 Adet kod seciceksin Smile

yanlış bilgi verme o kodlar arasından bi tanesini seçicek
(08-22-2011 08:47 PM)Gargamel Yazılan: [ -> ]

6 promo kodu hakkının olduğu yazıyor tickette onu kast ediyor

Ayrıca bu gelen cevap hakkında ticket konusunda gerekli bilgiler zaten yazmakta;

(08-17-2011 01:50 AM)tommy34 Yazılan: [ -> ]
Cevabında, sizden item seçmenizi isteyecek. Ordan istediğiniz itemleri cevap olarak yazdıktan sonra itemler hesabınıza yüklenecek..
Bana bu mesaj gelmedi şanslıymışsın .. Ama bir ticket daha bekliyorum yolda ..
(08-22-2011 08:52 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]

Ayrıca bu gelen cevap hakkında ticket konusunda gerekli bilgiler zaten yazmakta;

Cevabında, sizden item seçmenizi isteyecek. Ordan istediğiniz itemleri cevap olarak yazdıktan sonra itemler hesabınıza yüklenecek..

İddaasına girelim mi ben ticketi yolladım sadece 14 günlük aw50f yüklediler charıma.
(08-22-2011 09:08 PM)Gargamel Yazılan: [ -> ]
(08-22-2011 08:52 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]

İddaasına girelim mi ben ticketi yolladım sadece 14 günlük aw50f yüklediler charıma.

1-2 gold pre alınca 1564113 günlük yükleyecek halleri yok ya ? Kaç tane varsa onun değerinde kod şansı tanıyorlar
Ortada iddialık bir durum yoktur; sakin olun. Gerekli çeviriyi yapmış bulunmaktayım. Orada zaten tek silah yükleneceğini de her okuyan kişi gayet anlayabilir. O yüzden, konu amacına ulaştığına göre, kilit vaktidir.
Referans Adresler