Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Battlefield 3' Oyun-İçi Sunucu Tarayıcısı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ne diyor bu ya repten belli zaten ne dıt olduğu ama neyse adamım
(08-23-2011 08:20 PM)ezikkaan Yazılan: [ -> ]Yaaa bir gidin kardeşim.Anca warrocktaki çoluk çocuğu kandırırsınız.

Biri şu çocuğa eğitim versin okuma , anlama , düşünme en önemlisi allah akıl versin buna Smile
(08-23-2011 08:20 PM)ezikkaan Yazılan: [ -> ]Yaaa bir gidin kardeşim.Anca warrocktaki çoluk çocuğu kandırırsınız.Bana ufaklık diyen arkadaşa gelince;warrock oynayanların yaş ortalamasını hatırlatırım kendisine.Profiline dünyanın en dandik oyunundaki skorlarını koyup böbürlenen benim sanki Smile Haa aferin çok adam vurdun diye TSK seni maaşa bağlayacak Smile Ufaklılmış Smile
Al bak senin için bi ss daha aldım.Senin gibi eziklere alpha kodu yollamadılar diye bu kadar içerlenilmezki Big Grin
[Resim: 4dfg0.jpg]
(08-23-2011 08:31 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]
(08-23-2011 08:20 PM)ezikkaan Yazılan: [ -> ]Yaaa bir gidin kardeşim.Anca warrocktaki çoluk çocuğu kandırırsınız.Bana ufaklık diyen arkadaşa gelince;warrock oynayanların yaş ortalamasını hatırlatırım kendisine.Profiline dünyanın en dandik oyunundaki skorlarını koyup böbürlenen benim sanki Smile Haa aferin çok adam vurdun diye TSK seni maaşa bağlayacak Smile Ufaklılmış Smile
Al bak senin için bi ss daha aldım.Senin gibi eziklere alpha kodu yollamadılar diye bu kadar içerlenilmezki Big Grin
[Resim: 4dfg0.jpg]

Bilo boşver garip işte birşeyden haberi yok ezikkaan adı üstünde yazık ufaklığa...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler