Oda oyun sonuna yaklaşır yaklaşmaz yani kapanır kapanmaz kaç saniye geçti sayamadım hemen Bekle durumuna geçti evet %100 powerlevel.Çok yazık.Videoyu çektiğin içinde ayrıca bi teşekkür ederim..
(08-22-2011 10:21 AM)İNTİKAM Yazılan: [ -> ]Bence kesin bir kanıt olmadan birini böyle suçlamak doğru değil.
Belli değilmi sence gormuyormusun levellleri

Video ile banlama zamanı geldiğinde banlanırlar. İlla şimdi banlamalarına gerek yok.Az daha kassınlar.
(08-22-2011 10:21 AM)İNTİKAM Yazılan: [ -> ]Bence kesin bir kanıt olmadan birini böyle suçlamak doğru değil.
Bundan daha kesin kanıt olursa oda tek kişilik yerin bu arkadaş tarafından doldurulup video çekmesi bu adamların ne halt oldukları belli zaten oyun oynayamazlar sadece level hırsları var odaya girdiğimde dalga geçiyorum bir tanesi nc atmış hatta weeey canına bakın kim gelmiş dedimde ben weeey deiğilm dedi üstüne neden alındın ki dedim çıktı gitti kafe çocukları işte

Kardeş daha ne kanıt istiyorsun

sabaha kadar Kharif vs atmaktan sıkılmıyor mu sence bu insanlar ve dikkat edersen Oyun çabuk bitiyor ve Lobbye döndüğünde ''BEKLE'' hemen ''OYNA'' oluyor

bundan kesın kanıt olamaz saten

oyun 7 el oldu kilit sonra sında biraz hızlı bittimine