Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 78 Turkish Power
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu-bu video 2008 yılına ait bir videodur. War Rock'a ilk başladığımdan beri neredeyse tanıdığım, ANT'nin en küçük oyuncularından Zyl3an(Ulaş) hazırlamıştır. Eski günlerini aradığımız şu War Rock denilen oyunda böyle nostaljiler yapmak, bize çocukluğumuzda yaşadığımız cızırtılı yaz günlerini hatırlatabilir. Belki de, anılar kabarıksa gözlerden bir yaş bile getirebilir.

Eğer ki, Queen 'We Are The Champions'ını size zerk edebilirse, ortaya istemediğiniz şeyler çıkabilir arkaddaşlar. Bu gerçekten böyledir.

http://www.youtube.com/watch?v=qy5hLrcBkNA
shadown78 , vidanjor ve swatsarp3r çok iyi oyunculardı.Zyl3an'ıda hatırlıyorum.Bu arada Doom78 geçen döndü oyuna tekrar.
(08-21-2011 11:30 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]shadown78 , vidanjor ve swatsarp3r çok iyi oyunculardı.Zyl3an'ıda hatırlıyorum.Bu arada Doom78 geçen döndü oyuna tekrar.

swatsarp3r'in oyunun beğenmezdim ben.
Almanyada oldugum icin acılmıyo Ss.gif
Damdagezen ve Oguzberen conturas'a girdiklerinde "eyvah .. geldi çıkın : S" falan diyenleri hatırlıyorum =D

Sıradisi Şenol abi, en son geçen sene konuşmuştuk. =/
(08-21-2011 11:46 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Oguzberen uçakçım :/

Sıradisi Şenol abi, en son geçen sene konuşmuştuk. =/

Siradisi, Turkish Fellas'ın başına gelmiş-geçmiş en sağlam ve en iyi liderdir. Pek severdim kendisini.
video açılmıyor bende
Videoda sorun yok. O zamanlar oyunu oynardım ama kendi çapımda :/
Çok iyi bir nostaji,ben o zamanlar 13-14 level olduğum için oyunu bilmezdim Smile hiç kimseyi tanımazdım :=)
Eski anıları tazelemek güzel.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler