Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Gelecek Zombi Haritaları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
warrock savunma (defense) modları

28.th street

bu bölümde zombiler bizi 2 tarafatan sıkıştırmışlar ve bizim amacımız orada bulunan silindir içindeki canlıyı korumak söğle bir avantajımız var silindiri tamir edebiliyoruz ayrıca handman adlı sarı adamları her vurdugumuzda 1 skill pointimiz olyuor bu skill pointleri toplanınca degişik degişik destek timleri yardıma geliyor mesela a10 hava bombardımanı gibi

lighthouse

28.th street deki avantajlar burdada geçerli fakat 1 dezavantajımız var etraf cok karanlılk o yüzdende chariotlara karşi dikkatli olmalıyız

değişik survival bölümü

day 1

bu bölümde biraz ayrıntılara veya detaylara bakarsanız marien oldugunu farkedersiniz fakat merdivenler kapalı maalesef zombiler mariene bile gelmiş ve onları alt etmek bize düşüyor !

buradaki bölümler en fazla 1 veya 2 aya kadar gelebilir ama garanti veremem bu konular yayınlandımı bilmiyorum ama inşallah yararlı olur
Hepsinde oynadım =)

28st defence en iyisi , 3-4 wave'de havadan destek geliyor , baska seyler daha ama unuttum Big Grin
ah ah su bölumler gelırse tekrardan wrye dönecem sırf zombı ıcın oyuna baslıyacamBig Grin
zombi modu güzel birde bunlar gelsin dahada güzel olucak
marien li olan güzelmişSmile umarım yakında gelir
Biz daha Broken Sunseti yapamıyoruz bunlar gelse vay halimize Big Grin
(08-21-2011 11:30 PM)İNTİKAM Yazılan: [ -> ]Biz daha Broken Sunseti yapamıyoruz bunlar gelse vay halimize Big Grin

aynen kardeşim zaten tek dinar kazancımız zombi oda olmasa Big Grin
(08-21-2011 11:30 PM)İNTİKAM Yazılan: [ -> ]Biz daha Broken Sunseti yapamıyoruz bunlar gelse vay halimize Big Grin

PB den WRye geçtiğimiz zamanlarda broken sunset de 19 waweye kadar gelmıstık dahada ılerlıyemıstık cok zor bu maplar hjıc cekılmez
marienli olan gelirse süper olur Smile
marienli dehşet.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler