Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Starcraft II betası başlıyor!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Activision Blizzard, ay sonuna doğru Starcraft II: Wings of Liberty’yi görücüye çıkarıyor.

12 yıldır devam oyununa hasret kalan Starcraft, bu ayın sonuna doğru ilk somut materyaliyle oyuncuların karşısına çıkacak. Activision Blizzard’ın başkanı Mike Morhaime, Starcraft II: Wings of Liberty’nin betasına ay sonunda başlanacağını açıkladı. Betaya katılan oyuncular hem Starcraft II’nin multiplayer özelliklerini, hem de geliştirilen Battle.net’i test edebilecekler. Siz de betayı test edecek şanslı kişilerden biri olmak istiyorsanız, hemen Battle.net’e (eu.battle.net) girin ve kaydınızı yaptırın.

Starcraft II: Wings of Liberty ekran görüntüleri

[Resim: 68401700.jpg]

[Resim: 88848502.jpg]

[Resim: 27584150.jpg]

[Resim: 78955404.jpg]
Bu oyun diğer oyundan biraz daha farklı
ve değişik,

Sanırım bu oyun fazla bilgisayarda yer kaplamaz
ooo bu oyun süper işte hem grafik yönünden hem mantıken ama tek seçim wr Big Grin
bu oyun sen belki bilmezsin 12 yıl öncesinde çıkmış bir oyundur cafelerde ilk online oynanan strateji oyunların en üst sıralarında yer alan bi yapıttır ben hala oynuyorum brood war vs expansion bölümlerini

bu oyun 12 yıl aradan sonra warcraft ı sevenlerine kavuşturan modern koşullara ayak uydurulmuş şeklidir.
Ben de pek bilmiyorum ama tolga abim var Dota-warcraft-starcraft manyağı Big Grin Orda nbiliyorum Bi' kaç video dada görmüştüm Smile
Paylaşım için sağol soner abi
Bu oyunun bendeki mazisi içimde saklı. Smile
(02-14-2010 09:37 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Bu oyunun bendeki mazisi içimde saklı. Smile

Aç içini bize volkan abi Tongue
Strateji oyunu dendiğinde eskilerin akıllarına gelen tek oyun yeniden bizlerle olması güzel.
Referans Adresler