Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Charıma Ortak Arıyorum.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Selamun Aleyküm. Aşşağıda özellikleri verilen charıma ortak arıyorum. Big Grin

Nick : cellat671

LwL : 45 [ %7 ]

Kill/Death : 1.70

Clan : Mevcut

Mağlum 1 ay sonra okullar açılıyor. Bende önümüzdeki okul yılı boyunca bilgisayarla ilişkimi kesecem. Big Grin

Charı iyi kasabilecek. Kd'yi yüksek tutabilecek Smile bi ortağa ihtiyacım var. Premium , g1 çekmek isterse kendine kalmış çünkü okul süresince ilgilenemiyecem.

Hadi hayırlısı Smile
Benden iyi ortak bulamazsın. çarını soyar tüm dinarlarını harcarım. g1den çıkan kodları kendi charıma yüklerim. iletişim için pm
sen charını sat en iyisi Big Grin
Ortak boşver sat para kazan Big Grin
Tam benden bahsediorsun kardeş öm at ortak olabirim çok iyi kasarım haftada 400 g1 garranti ne dersin?
(08-21-2011 11:03 PM)Ayhan Karadöşer Yazılan: [ -> ]Tam benden bahsediorsun kardeş öm at ortak olabirim çok iyi kasarım haftada 400 g1 garranti ne dersin?

Kardeşim öyle diorsunda ben seni hiç tanımıyorum. Yanlıs anlama ama böyle bi zamanda herkese güvenilmiyor. Smile

Konunun kilitlenmesini rica ediyorum. Smile
Bence Kimseyi Ortak Etme Çarına Varsa Mahallende Warrock Oynayan Güvenebileceğin Biri Ver Çarını Ona Oynasın. Sanaldan Birine Güvenirken Dikkatli Olmanı Öneririm.
Modlar hiç ilgilenmiyor Smile Adam kitlensin demiş.
Referans Adresler