Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTr Justovc9x & JinKazama Event
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle lrusherqh0stl nickli charıma jinkazamax diye nc attım.

Ortağım mücahitle çıkan kodlarla event yapmaya karar verdik. Elimizde bir xm8 ve av50f var [Yarın +1 kod eklenebilir ] . Sizden eventin nasıl olacabileceği hakkında düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum . Eventin saati serverı vs. eventten 1 saat önce duyurulacaktır. Şimdiden hepinize teşekkürler.
FFA event yap. 1. ve 2. ye ödüllerini ver kısa temiz . He bide ping limiti koy. Smile
ffa olsun 30kill. sadece mp5 veya sadece k2 olabilir.ping limitide olsun ve mümkünse iftardan birkaç saat önce olsun yani saat 3 de veya 4 de? nasıl olur
Hack filan olacağından koşu eventi tarzı eventlar yapılabilir.
Bence pfz eventleri güzel oluyor,ama mp5 veya k2 eventide olabilir.FFA eventi güzel olur 30 veya 20 kill olursa daha iyi olur.İftardan sonra saat 21.00 olabilir bence
Ulan Furkan , hakkımda konusu açmış , çöpe atmayalım diye evente bağlamış ne çakalsın Big Grin
Saat 9.00-9.30 arası yapın eventi yumruk cold k2 k400(bomba) olsun sadece
bende yapıcam su anda dusunuyorum bılgılerı ibo dısında kımse bılmıyor oda kımseye soylemez odullerı soyleyım 1.ye xm8 2.ye aw geri kalan oduller klasık javalin katana falan 16lık odada yapılacagı kesın ama neyle olsun colt vs k2 pzf vs mı olsun kararlastıramadık yarın oglene dogru konuyu acarım boylece sayende reklamımı yaptım Big Grin
ffa m24 eventi veya patlayıcı k2 colt(m24'de olabilir) eventi yapılabilir her iki takımın 1. leri ödüllendilir kalan 1 kodda rasgele bir katılımcıya verilebilir.Ayrıca event saatini 1 saat önce duyurmak uygun olmayabilir sabahtan duyurursan çok daha iyi olur iftar saatlerine çok yakında olmamalı event saati Smile Çok konuştum sana kolay gelsin Smile
(08-21-2011 10:24 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Hack filan olacağından koşu eventi tarzı eventlar yapılabilir.

Katılıyorum (:
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler