Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Herkese Benden Kod (11 Kod)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(08-21-2011 09:53 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Kullanan arkadaşlara hayırlı olsun. + Rep istediğin için sana - rep atardında akşam akşam tatsızlık çıkmasın Smile

Bu laf ilede tatsızlık olur
(08-21-2011 09:56 PM)xQuartz Yazılan: [ -> ]Ya allah'ım deliriceğim bi tane yetmiyormu aç gözlü! Angry

relax relax ya senin premiumun itemlerin yokmu bu sinir neye ? Big Grin
Hayır belki almıycaktım ama adam 3 kod almış saçma değil mi? Murat Abi'de 1 kod aldım diyor diğer kodlara noldu acaba ?
Şöyle birşey yapsanız ilk mesaj atan 10 kişiye gibisinden ilk mesajşara aw verirdiniz sonrakilere cx gibi.Hatalı dağıtım oluyor böyle.Herkes murat gibi 1 tane almıyor Smile
(08-21-2011 10:00 PM)xQuartz Yazılan: [ -> ]Hayır belki almıycaktım ama adam 3 kod almış saçma değil mi? Murat Abi'de 1 kod aldım diyor diğer kodlara noldu acaba ?

Eskiden ben de bunun gibi bir şey yapmıştım almıştım çünkü ilk defa denk geliyordu sonra gittim özür konumu açtım. Bunu yapsın bari.
çok pişmanım beyler. öyle böyle değil SadSadSadSadSadSadSadSadSadSad:
alınsın diye konulmuş bu kodlar.Alabilir kendi insafına kalmıştır.5 tanesini alıpta mesaj yazmasa daha mantıksız ki bunu yapanda var bazen bakıyorsunuz kullandım diyen olmuyor..
(08-21-2011 10:00 PM)EmrE Can KUTLU Yazılan: [ -> ]Şöyle birşey yapsanız ilk mesaj atan 10 kişiye gibisinden ilk mesajşara aw verirdiniz sonrakilere cx gibi.Hatalı dağıtım oluyor böyle.Herkes murat gibi 1 tane almıyor Smile

Tuttum bunu bidaha oyle yapacağım helal la aklıma gelmemişti ha Big Grin
Kullanan arkadaşlara hayırlı olsun .
Ben kullanamadım ama kullananlara hayırlı olsun
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler