(08-21-2011 09:53 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Kullanan arkadaşlara hayırlı olsun. + Rep istediğin için sana - rep atardında akşam akşam tatsızlık çıkmasın 
Bu laf ilede tatsızlık olur
(08-21-2011 09:56 PM)xQuartz Yazılan: [ -> ]Ya allah'ım deliriceğim bi tane yetmiyormu aç gözlü! 
relax relax ya senin premiumun itemlerin yokmu bu sinir neye ?

Hayır belki almıycaktım ama adam 3 kod almış saçma değil mi? Murat Abi'de 1 kod aldım diyor diğer kodlara noldu acaba ?
Şöyle birşey yapsanız ilk mesaj atan 10 kişiye gibisinden ilk mesajşara aw verirdiniz sonrakilere cx gibi.Hatalı dağıtım oluyor böyle.Herkes murat gibi 1 tane almıyor

(08-21-2011 10:00 PM)xQuartz Yazılan: [ -> ]Hayır belki almıycaktım ama adam 3 kod almış saçma değil mi? Murat Abi'de 1 kod aldım diyor diğer kodlara noldu acaba ?
Eskiden ben de bunun gibi bir şey yapmıştım almıştım çünkü ilk defa denk geliyordu sonra gittim özür konumu açtım. Bunu yapsın bari.
alınsın diye konulmuş bu kodlar.Alabilir kendi insafına kalmıştır.5 tanesini alıpta mesaj yazmasa daha mantıksız ki bunu yapanda var bazen bakıyorsunuz kullandım diyen olmuyor..
(08-21-2011 10:00 PM)EmrE Can KUTLU Yazılan: [ -> ]Şöyle birşey yapsanız ilk mesaj atan 10 kişiye gibisinden ilk mesajşara aw verirdiniz sonrakilere cx gibi.Hatalı dağıtım oluyor böyle.Herkes murat gibi 1 tane almıyor 
Tuttum bunu bidaha oyle yapacağım helal la aklıma gelmemişti ha

Kullanan arkadaşlara hayırlı olsun .
Ben kullanamadım ama kullananlara hayırlı olsun