Ugur olum nerdesin ya

Evet çok fena rangers-celtic
Sanırım en iyi taraftarlar iskoçlar

Bi bursaspor-diyarbakırspor değil

(08-21-2011 04:44 PM)F.Dana Yazılan: [ -> ]Bi bursaspor-diyarbakırspor değil 
Arkadaşım, belki sana bunu söylediğim için ban yiyeceğim. Ama düşüncemi dile getiremeyeceksem ben neden buradayım sorusunu kendime zerk edip, sana biraz sataşacağım şimdi. Senin forumda ki yazılarına arada bir denk geliyorum, gözüme çarpıyor. Normal de böyle saçma şeyler gözüme çarpmaz, ama çarpıyor işte. Ben bu WarrockTR forumunda gelmişi de geçmişi de dahil, senin kadar saçmalayan bir üye daha görmedim. Bunu sana belirteyim.
Gelelim Bursaspor - Diyarbakırspor olayına. Bursaspor'un o gerizekalı taraftar topluluğu olan Texas, Diyarbakırspor taraftarlarına 'PKK Dışarı' diye tezahürat yapıp, sporda hatırlatılmaması gereken şeyleri hatırlatmıştır. -Ki zaten, Diyarbakır'ın doğuda olması, onları PKK sempatizanı yapmaz. Bu gerizekalıca olaylara en güzel tepkiyi yine tuttuğum takımın Beşiktaş'ımın
çArşı'sı vermiştir.
Alıntı:![[Resim: n62900463213650996657.jpg]](http://yesilgazete.org/wp-content/uploads/2010/12/n62900463213650996657.jpg)
Hadi, sağlıcakla kal.
(08-21-2011 04:57 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ] (08-21-2011 04:44 PM)F.Dana Yazılan: [ -> ]Bi bursaspor-diyarbakırspor değil 
Arkadaşım, belki sana bunu söylediğim için ban yiyeceğim. Ama düşüncemi dile getiremeyeceksem ben neden buradayım sorusunu kendime zerk edip, sana biraz sataşacağım şimdi. Senin forumda ki yazılarına arada bir denk geliyorum, gözüme çarpıyor. Normal de böyle saçma şeyler gözüme çarpmaz, ama çarpıyor işte. Ben bu WarrockTR forumunda gelmişi de geçmişi de dahil, senin kadar saçmalayan bir üye daha görmedim. Bunu sana belirteyim.
Gelelim Bursaspor - Diyarbakırspor olayına. Bursaspor'un o gerizekalı taraftar topluluğu olan Texas, Diyarbakırspor taraftarlarına 'PKK Dışarı' diye tezahürat yapıp, sporda hatırlatılmaması gereken şeyleri hatırlatmıştır. -Ki zaten, Diyarbakır'ın doğuda olması, onları PKK sempatizanı yapmaz. Bu gerizekalıca olaylara en güzel tepkiyi yine tuttuğum takımın Beşiktaş'ımın çArşı'sı vermiştir.
Alıntı:![[Resim: n62900463213650996657.jpg]](http://yesilgazete.org/wp-content/uploads/2010/12/n62900463213650996657.jpg)
Hadi, sağlıcakla kal.
Ayrıca böyle kırıcı laflar kullanmayalım ben kimseye demiyorum fikirini açıkça güzelce açıkla olamazmı yani ben bu derbiyi rekabetçi bulmuyorum diyarbakırspor - bursaspor daha çekici geliyo fikrim bu saçma diyemezsin.
Canım arkadaşım yazılarına hayranım devamı dileğiyle

bence de en iyi taraftar iskoçlar..