Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Guiza Köpeklerine Özel Uçak Tuttu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Daniel Güiza İstanbul’dan ayrılırken evinde beslediği 7 sokak köpeğini de götürmek istedi. Ancak tarifeli uçakla bunu yapamayacağı söylendi. Bunun üzerine 25 bin Euro (yaklaşık 65 bin TL) verip özel uçak tuttu ve 4 köpeği Madrid’e götürdü.

Fenerbahçe’den İspanya’nın Getafe takımına transfer olan Daniel Güiza, ülkesine dönüşünde sahiplendiği 4 sokak köpeğini de yanında götürdü. 3 yıldır İstanbul’da yaşayan Okçu, sahipsiz yaşayan 7 sokak köpeğine evinin kapılarını açmış ve bakımını üstlenmişti.

İspanya’ya dönüşü kesinleştikten sonra sevgilisi Rocio ile tüm eşyalarını toplayan İspanyol futbolcu, köpekleri sokağa bırakmak yerine İspanya’ya götürmek istedi. 7 sokak köpeğine bakan yıldız oyuncu, sadece 4’ü için gerekli evrakları tamamlayabildi. İstanbul’da kalan diğer 3 köpeğini ise daha sonra yanına aldıracak. Önce tarifeli seferle ülkesine gitmek isteyen futbolcu, 4 köpeğin uçağa alınmasının mümkün olmadığı bildirilince özel uçak kiraladı. 25 bin Euro (65 bin TL) verip köpekleri için özel uçak kiralayan Güiza, sevgilisi ve 4 köpeği ile birlikte İspanya’nın yolunu tuttu.

Helal Olsun Smile
aman bu ne sevgi , baba ogul arasına girilmez , hic sevmezdim bu adamı Big Grin
Karısından darbe yiyince köpeklere merak sarmış darbenin ne olduğunu merak edene sohbetten söylerim Big Grin
Bilmezdim bu adamın böyle olduğunu Big Grin Big Grin
vay be Smile
(08-21-2011 02:03 PM)Justovc9x Yazılan: [ -> ]aman bu ne sevgi , baba ogul arasına girilmez , hic sevmezdim bu adamı Big Grin

Oda seni sevmezdi bunu bil Smile
her topu aut a atan guiza bu köpekleride kazma yapmaz inşallah Amin...Smile
köpeklerin uyutulup alınıyo diye biliyorum dogruysa harbi gerizekalı
Çok güzel gol atmış oldu Wink
Üzüntüsünü köpeklerle paylaşıyordur bence victory.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler