Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Buraya bakmalısınız?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar ben format atmaya çalışıyorum, cd'yi ilk taktığımda res. çektim, bir tuşa basınız komutunu gerçekleştirdim, pc öylece kaldı.
Daha sonra tekrardan res. çektim, bu kez bir tuşuna basınız seçeneği gelmedi ve pc direk açıldı. (CD Takılı!)

Yardımlarınızı bekliyorum, acil!?

Teşekkürler...
hmm, arkadasim vallah bilgisayarin almanca olsaydi yardim ederdim, ama hic bisey anlamadim

ama buna benzer bi olay bende de olmustu ben 4 defa felan tekrarladim ve o reset tu'u gelmisti
Google amcadan bir araştırma yap format atmak diye belki bişeyler bulursun =)
Not=İşletim sistemin windows ne ?
(12-26-2009 12:39 AM)_blero_ Yazılan: [ -> ]Google amcadan bir araştırma yap format atmak diye belki bişeyler bulursun =)
Not=İşletim sistemin windows ne ?

Windows XP..

Google amca bu konuda pek bilgili değil. Smile
Arada olur öyle...

Şimdi önce Cd ni güzelde temizle, bilgisayarı yeiden başlatıp tekrar dene olmaz ise :

Bios da ( Bilgisayar açılırken Del tuşuna basarak açılıyor) Boot Ayarlarına bak Primary boot device' ın CD Rom olup olmadığına bak. CD rom değil ise CD rom yap CD-DVD rom isimleri genellikle P84-DSKADMASDCV gibi garip şekilde olur.

Yukarıdaki sorununu çözmez ise CD yi taktıktan sonra F8 F2 yada F10 tuşlarına bas windowsun logosu gelene kadar. Auto boot aktif değil ise bu manuel olarak CD yi gormesini sağlar bilgisayarının. Eğer f2f8f10 tuşları bilgisayar açarken yeni bir pencere açarsa ordan CD rom u seç. sonra bir tuşa basın şeklinde devam ediyor zaten.

TaTy

(12-26-2009 01:00 AM)Sekonder Yazılan: [ -> ]Arada olur öyle...

Şimdi önce Cd ni güzelde temizle, bilgisayarı yeiden başlatıp tekrar dene olmaz ise :

Bios da ( Bilgisayar açılırken Del tuşuna basarak açılıyor) Boot Ayarlarına bak Primary boot device' ın CD Rom olup olmadığına bak. CD rom değil ise CD rom yap CD-DVD rom isimleri genellikle P84-DSKADMASDCV gibi garip şekilde olur.

Yukarıdaki sorununu çözmez ise CD yi taktıktan sonra F8 F2 yada F10 tuşlarına bas windowsun logosu gelene kadar. Auto boot aktif değil ise bu manuel olarak CD yi gormesini sağlar bilgisayarının. Eğer f2f8f10 tuşları bilgisayar açarken yeni bir pencere açarsa ordan CD rom u seç. sonra bir tuşa basın şeklinde devam ediyor zaten.
Mehmet'e katılıyorum
Teşekkürler, Pc'yi formatladım. =)
Tertemiz bir pc ile bu konuya post atmaktayım. Big Grin

Kilitleyebilirsiniz.
(12-26-2009 02:16 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Teşekkürler, Pc'yi formatladım. =)
Tertemiz bir pc ile bu konuya post atmaktayım. Big Grin

Kilitleyebilirsiniz.

Kilit!
Referans Adresler