saçma başlıklar koymayın alt yazılı bir film bu
Bugün izlemek istedim görüntüleri pek hoşuma gitmedi kapattım
Bu filmin gerçekle alakası yok. Bi 'ara şu paranormal activity için de gerçek deniyordu. O izleyici kitlesi yükseltmek, ilgi arttırmak için yayılan bir iddia. Norveç filmininde pek güzel olacağını sanmıyorum. Ankara'ya dönünce bi' göz atayım.

(08-21-2011 03:30 AM)erzincantr Yazılan: [ -> ]saçma başlıklar koymayın alt yazılı bir film bu
Filmin Başındaki Yazıları Okursan Görüntüler Gerçektir Yazıyor.Görüntülerde Oynama Olmadığı Araştırılmıştır Yazıyor...!Ben Bu Filmin KESİNLİKLE Gerçek Olduğunu Savunmuyorum Ama Olma İhtimalide Vardır.Ayrıca o Alt Yazıyı Yanlış Bilmiyorsam Kraliçe Diye Biri(Direkizleye Filmleri Yükleyen Şahıs.) Ekliyor.Alt Yazı Olması Gerçek Bir Olay Olmadığını İspat Etmez.
Unutmayın Ben bu Filmi Araştırmadan Koydum Bi Kaç Ssde güya başkan Yani hiç görmedim tv de felan norveçin başkanıdır diye ama Koymak İstedim İsteyen Aratırıp Bilgilendirirse Sevinirim

Başkanın Gerçek Görüntüsü
Filmdeki Görüntüsü.
![[Resim: xglctv.png]](http://i51.tinypic.com/xglctv.png)
Arkadaşlar bu filmi sinemada izledim tavsiye etmiyorum ama görüntülerde oynanmadığının anlaşılması gerçekten ilginç ve filmin sonundaki gençlerden de gerçekten haber alınamadığını duydum.