Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: maximumruby Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bu Arkadaşımız dün 20/08/2011 tarihinde maç teklifindeki ss si

[Resim: bw8yl9m1ebwz9eaqh.jpg]

Normaldir gayet doğal hakkıdır özelden paylaşılmış bir olay onada eywallah dedik yapma zorunluluğu yok diye bilir ben clana bizzat söyledim kesinlikle hiç bir şekilde tw vermiycekler benim kararımdır şunuda bilmenizi istiyorum arkadaşlarım hazır vermeye tw fakat ben istemiyorum bir sorunu varsa gelsin bu forumdan bana öm pm mail ne isterse yazsın gerekli cevabını veririm sıkıntı olmaz bugün 21/08/2011 FABULA : ) Hemen hemen her oyunda video çekiyor bugün yine aynı arkadaş oyuna giriyor ve oyundan atıyor videosu burda izlemek isteyen arkadaşlar bakabilir

http://www.youtube.com/user/Mrf4bulaa#p/...inHRZlbhss

Herneyse warrocktr ts gittim tabi kendisi beni tanımadığı için biraz terbiyesinden ödün verdiği için ukalaca konuştu benimde o satte gitmemem gerekiyordu oruçtan dolayı biraz bende agresiv davrandım ts den banladım terbiye sınırlarını aştığı için sonra buğra ile konuştum bana bir kaç birşey söyledi Haklı olarak ve haklıydı onu burda yazmayacam banını aç dedim hatta benim açmam lazımdı Dayı halletmiş sonradan saolsun Gelelim meseleye dostluk yapmak zorunluğu yok kimsenin kimseye tw vermek zorunluğu yok böyle bir kural yok çünkü yaparsan kendine kalmış bir olay. yapmassan sana kimse birşey demez neden yapmıyorsun normal odalarda dikkat edelim atarken bir anda ne olduğunu anlmassınız burda bir kaç clan eski betadan beri oynayan ve girin bakın foruma hangi nikler bu zaman kadar durmuş ve banlanmamış 56 lv olup forumlarda boy boy çarımı satıyorum sıkıldım konuları açmayan bir kaç clan var sonra başka çara girip satın aldım muhabeti yapan clanlarıda biliyoruz . Birazdaha dikkat edelim arkadaşlar . Hayırlı Geceler
söylenecek fazla birşey yok aslında herşeyi yazmış hakan abi ama yinede söylemekte yarar var bizi bilen biliyor oyuna yeni başlayan tabiri caizse dünkü şeyler değiliz umarım biraz daha dikkatli olur arkadaşımız adamım
söylenecek fazla birşey yok aslında herşeyi yazmış hakan abi ama yinede söylemekte yarar var bizi bilen biliyor oyuna yeni başlayan tabiri caizse dünkü şeyler değiliz umarım biraz daha dikkatli olur arkadaşımız adamım
Abi ben yeni char açtığımda hergün en az 20 odadan atılıyodum o yüzden İbo nun charı aldım ya zaten Smile Hepsi böyle bunların ya...
(08-21-2011 12:38 AM)nihilizm Yazılan: [ -> ]söylenecek fazla birşey yok aslında herşeyi yazmış hakan abi ama yinede söylemekte yarar var bizi bilen biliyor oyuna yeni başlayan tabiri caizse dünkü şeyler değiliz umarım biraz daha dikkatli olur arkadaşımız adamım
Gayet ciddi bir olay olan clan kurallarını bu kadar boşa sayan insanlar var. Hakan abinin sözünü katılıyorum ve Clan kuralları bir clanın ayakta durmasını sağlayan en büyük etkenlerden biridir.
Fazla söze ne gerek var hakan abı herseyı acıklamıs bırakmanın bır sebebı ıste tv verememem kımseye tv vermıyroum sırf Hakan abı böyle bır kural koydugu ıcın kımse tv vermıyor.TV konusunda hala ısrarcıysanız Hakan abı ıle ıletısıme gecın gerısını ona bırakın
abi adamı çekemiyorlar. Banada maçlarda lagır diyolar Big Grin
assaasassadasdas dTongue
Haklısın kimsenin kimseye team viewer verme yani bilgisayarını başkasına karşı açmak gibi bir zorunluluğu yok ki kendileri daha beter neyin ne olduğunu biliyoruz.
Referans Adresler