Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kia Reklam Filmi "Kia Kia Kia Kia Kia Kia"
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(08-20-2011 10:37 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Hayatımda Kia Sorento kadar ezik bir araba görmedim

120 de iki teker.
(08-20-2011 10:37 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Hayatımda Kia Sorento kadar ezik bir araba görmedim arabayı o kadar dengesiz yapmışlarki en ufak bir ani hareketde veya kaygan zeminde arabanın arkası kendini sağa sola atıyor. BMW&Audi&Mercedes bunlardan şaşmamak lazım

Öyle diyorsun ama herkesin BMW Audi veya Mercedes alacak paraları var mı ki?

Burak Kandöker

(08-20-2011 11:09 PM)killerbey3 Yazılan: [ -> ]
(08-20-2011 10:37 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Hayatımda Kia Sorento kadar ezik bir araba görmedim arabayı o kadar dengesiz yapmışlarki en ufak bir ani hareketde veya kaygan zeminde arabanın arkası kendini sağa sola atıyor. BMW&Audi&Mercedes bunlardan şaşmamak lazım

Öyle diyorsun ama herkesin BMW Audi veya Mercedes alacak paraları var mı ki?

ÖTV olmasaydı eğer 1 araba aldığımızda 1 arabada devlete alıyor olmasaydık ve bu rezaleti devlet kaldırsaydı herkesin bir BMW Audi veya Mercedes alacak parası olurdu.
Kia reklamının şarkısı daha güzel Big Grin
(FatmaHlya)
Athena hangi şarkısı olursa olsun sevmiyorum Angry
(08-20-2011 11:00 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]neden biyde 407 var gayet güzel kullanımı rahat koltuklar falan rczyı de burda kı avmde gordum özellikleri falan hoştu yani yada arabayı sevdiğim için bana hoş geldi Big Grin

bir 407 iyi sayılabilir o kadar. Birde belki C4. Bu klasmanın altındaki araçlar vasat. Gerçi bu araçlarında yüksek donanımlısı iyidir. ESP vede bağımsız süspansiyon olmadığı zaman olmuyor.
aga ya chevrolet ya peugeot victory.gif
Çok yaratıcı bir milletiz ARTİST
Şu işe bak Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler