Arkadaslar forumda yeniyim gezdim biraz da konuyu nereye acacagımı bilemedin eger hata yaptıysam affedin bu ilk olur dahada olmaz

G1 le aw50f almayı düsünüyorum yarın falan alırım herhalde ama sitede aw50f nin resmini göremedim yanlıs birsey almayayım simdi yardım edermisiniz 2 tane benzer bisiy buldum bi Barrett M82 var iyi gibi yazıyor ucaktan falan gecer mermisi yazıyor sitede bide AI_AW var ama bu oyundakinin aynı degil mi?
değil nadiren geliyor g1 pazar alanına aw50f
AI_AW ve Barrett değişik silahlar . Aw50f şuan market alanında yok . Özel günlerde geliyor . Yani sürekli durmuyor .
Çok teşekkür ederim bir daha ne zaman gelir acaba?
(08-20-2011 06:24 PM)Saygı Yazılan: [ -> ]Çok teşekkür ederim bir daha ne zaman gelir acaba?
Geleceği zaman belli değil G1 istediği zaman koyuyor. Ayrıca 30 günlük aw50f premiumsuz 800 G1 olup Gold pre var ise 640 G1'e düşmekte
Kimse onu bilemez Adminler dışında bekleyeceksin..
Konu taşındı.Konu başlığı ve içerik düzenlendi.
(08-20-2011 06:24 PM)Saygı Yazılan: [ -> ]Çok teşekkür ederim bir daha ne zaman gelir acaba?
Bunu kimse bilemez.G1'in sitesini takip etmelisin.G1'ini hazır tut geldiği anda alrısın...
Kafasına esince koyuyorlar

Tamam çok teşekkür ederim ben G1 imi yükleyeyim sonra beklemede kalacagım

Bide ben ssg kullanıyorum suanda oyunda siege warlarda falan cok guzel ranklarım var ama bana ssg cok sekiyor nasıl yapıyorsun oyle diye hack diyip atıyorlar hep arkadasım sey demisti bana ssg ile aw50f arasında cok az bi sekme farkı var o sadece gücten ve arabalardan gecmeden kazanıyor demisti dogrumu ? Öyleyse cogu kisi ssg kullanmamıs daha hayatında

(08-20-2011 06:32 PM)Saygı Yazılan: [ -> ]Tamam çok teşekkür ederim ben G1 imi yükleyeyim sonra beklemede kalacagım
Bide ben ssg kullanıyorum suanda oyunda siege warlarda falan cok guzel ranklarım var ama bana ssg cok sekiyor nasıl yapıyorsun oyle diye hack diyip atıyorlar hep arkadasım sey demisti bana ssg ile aw50f arasında cok az bi sekme farkı var o sadece gücten ve arabalardan gecmeden kazanıyor demisti dogrumu ? Öyleyse cogu kisi ssg kullanmamıs daha hayatında 
Bunun hakkında kesin bir bilgiyi kimse söyleyemez (:
Yoo ben oyuna ilk başladığımda ssg akıyordum^^.Yani oyuna ilk başlandığı zamanlar çoğu kişi ssg almıştır.Bunu gözümüzle görebiliyoruz..