08-20-2011, 11:05 AM
Sayfalar: 1 2
08-20-2011, 11:08 AM
o ana jet den kalkan jetler bombalıyor,peki hayla niçin ölmüyorlar?
Ben söyleyeyim:
1-Teroristler bir in de saz çalıp oynuyorlar ve saf saf gülüyorlar, neden çünkü jetler boş yerleri bombalıyorlar.
2-o bombaladıkları bölgelerde terorist yok hepsi şehirde.
3-jetler boş yerlere boş inlere bomba atıyor.Ve Amerika,Afkanistan'a girerken Türk yapımı dağ delen bombayı kullandı ve bu ilk kez kullanılmıştı.Türkiye'de o bombayı kullandı ama boşa.
yaptık ta ne oldu 2008 18 şubat-28 şubat arası sınır ötesi güneş operasyonu yapıldı dayım da vardı bunu konu olarak açmıştım.250 Terorist 28 asker şehit olmuştu dayım da içindeydi ve kahramanca şehit oldu, 16 saat dayandı yaralı halde kafasında bir şarabnel parçasıyla can çekişti.Yazık değilmi o askerlere.
Ben söyleyeyim:
1-Teroristler bir in de saz çalıp oynuyorlar ve saf saf gülüyorlar, neden çünkü jetler boş yerleri bombalıyorlar.
2-o bombaladıkları bölgelerde terorist yok hepsi şehirde.
3-jetler boş yerlere boş inlere bomba atıyor.Ve Amerika,Afkanistan'a girerken Türk yapımı dağ delen bombayı kullandı ve bu ilk kez kullanılmıştı.Türkiye'de o bombayı kullandı ama boşa.
(08-20-2011 11:05 AM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]sınır ötesi operasyon yapmalıyız artık yeter
yaptık ta ne oldu 2008 18 şubat-28 şubat arası sınır ötesi güneş operasyonu yapıldı dayım da vardı bunu konu olarak açmıştım.250 Terorist 28 asker şehit olmuştu dayım da içindeydi ve kahramanca şehit oldu, 16 saat dayandı yaralı halde kafasında bir şarabnel parçasıyla can çekişti.Yazık değilmi o askerlere.

08-20-2011, 01:28 PM
(08-20-2011 09:59 AM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]beyler askerliğini doğuda yapmış herşeyi canlı canlı görmüş biri olarak şunu söylüyorum o savaş uçakları boş boş yerleri bombalıyor . emin olun o ermeni tohumları bile bizim bir ayda verdiğimiz şehit kadar zaiyat vermedi . medya herşeyi abartmayı sever gaz vermeyi . . . oraya özel harekatımız yığılmadıkça istediğiniz kadar bombalayın onlar bi taraflarıyla gülüyor çünkü onlar öyle kabak gibi meydanda yatıp kalkmıyorlar fareler onlar fare !
Çok çok haklısın. Askerlerimizde operasyon yapamıyorlar artık adam gibi eee hava kuvvetimizde var ne oldu ? Dediğine çok çok hak veriyorum. Bu adamların yerini tespit etmeden şey etmeden direk boş boş kampları bombalıyosun onlarda başka yerde çekirdeklerini çitler gibi rahat rahat konuşup oturuyolar. Hiç bi operasyon yapılmadan askerler tespit edilmeden o pilotları neden yolluyorsun neden boş boş o mermileri füzeleri harcattırıyorsun.
Yok arkadaş benim artık inancım vs. hiç birşeyim kalmadı. Bu adam o koltuktan inmediği sürece Teröristler bütün heryeri sarar terör eylemleri diğer illerede sıçrar bu ülkede yaşamak haram olur.
Artık eğri oturup doğru konuşalım. Geçmişteki başarılarımızın görüldüğü gibi bu zamanda hiçte gösterilemiyor ve faydası yok
08-20-2011, 03:17 PM
Şu günlerdeki mutluluğuma diyecek laf yok ha!Helal olsun.Allah yardımcıları olsun..
Sayfalar: 1 2