Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: lnternet problemi hakkında !!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaslar uzun zaman önce benim internet 10 dakika'da bir gidiyordu, simdi yaptırdık hic gitmemeye basladı ( 2-3 ay önce ) .... simdi benim sorum yine oynarken internet gidiyor , ama oyunda.....mesela birisini tam vurmaya baslıyorum atıyo direk "baglantıda olan kopma" falan diyor , yada adamı öldürünce direk atıyor , bu sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa oyundan'mı ?? Ss.gif
Adam öldürdükten sonra oyundan bağlantı kopması falan şeklinde atma olayı bende de oluyor.Ve o sırada internetim kopmamış oluyor.
Bu sorun bendede olmaya başladı. Genelde 999 pinqli takılan adamları vurunca oluyor.
(08-19-2011 11:02 PM)Justovc9x Yazılan: [ -> ]Arkadaslar uzun zaman önce benim internet 10 dakika'da bir gidiyordu, simdi yaptırdık hic gitmemeye basladı ( 2-3 ay önce ) .... simdi benim sorum yine oynarken internet gidiyor , ama oyunda.....mesela birisini tam vurmaya baslıyorum atıyo direk "baglantıda olan kopma" falan diyor , yada adamı öldürünce direk atıyor , bu sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa oyundan'mı ?? Ss.gif

Aynı sorun bendede var .. Bazen kafayı yiyecekmiş gibi oluyorum ..
toplu halde warrocku bıraksak mı ne bakıyorumda kafayı yiyecek ekip baya kalabalığız Big Grin
Referans Adresler