Arkadaslar uzun zaman önce benim internet 10 dakika'da bir gidiyordu, simdi yaptırdık hic gitmemeye basladı ( 2-3 ay önce ) .... simdi benim sorum yine oynarken internet gidiyor , ama oyunda.....mesela birisini tam vurmaya baslıyorum atıyo direk "baglantıda olan kopma" falan diyor , yada adamı öldürünce direk atıyor , bu sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa oyundan'mı ??

Adam öldürdükten sonra oyundan bağlantı kopması falan şeklinde atma olayı bende de oluyor.Ve o sırada internetim kopmamış oluyor.
Bu sorun bendede olmaya başladı. Genelde 999 pinqli takılan adamları vurunca oluyor.
(08-19-2011 11:02 PM)Justovc9x Yazılan: [ -> ]Arkadaslar uzun zaman önce benim internet 10 dakika'da bir gidiyordu, simdi yaptırdık hic gitmemeye basladı ( 2-3 ay önce ) .... simdi benim sorum yine oynarken internet gidiyor , ama oyunda.....mesela birisini tam vurmaya baslıyorum atıyo direk "baglantıda olan kopma" falan diyor , yada adamı öldürünce direk atıyor , bu sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa oyundan'mı ?? 
Aynı sorun bendede var .. Bazen kafayı yiyecekmiş gibi oluyorum ..
toplu halde warrocku bıraksak mı ne bakıyorumda kafayı yiyecek ekip baya kalabalığız