Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hesabımdaki g1 ler kullanıldı yardım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar saat 16.00 da oyunu kapatıp uydum , uyandığımda bi pazar alanına giriyim dedim ki abovvvv bütün g1 ler kullanılmış 400 g1 de bir olan hediye kodlarım alınmış 2 tane xm8 ve aw50f (şansa bak) allahtan aldığı itemleri silmemiş şimdi arkdaşlar benim ne yapmam lazım nasıl bi ticket atmam lazım yada öyle elim kolum bağlı yapacak bir şey yokmu yardım edin bilenler iyi forumlar yapan kişi buradaysa ben yaptım desin itiraf etsin yemin ediyorum kızmayacam küfür etmeyecem yakınımdaysa dövmeyecem ö.m den gelsin.

Sakın damacana veya bardak su resmi koymayın
dant3x değil mi senin char ? furkan veya rasim yapmış olabilir ?
pc ye format at üstüne soğuk su iç.Keylogger koyup id passwordunu öğrenmiş olabilir.Tw vermeyin kimseye^^.Ticket atılacağınıda sanmıyorum.
geçmiş olsun kardeşim hangi hain yapabilir bunu Ss.gif Ss.gif
Keylogger gibi bir durum olduğunu sanmıyorum. Furkan veya tanıdık biridir Smile
keyloger ne bilmem teamwiever de bilmem furkan rasim konuştum zaten onlarda yapmaz yüz yüze konuştuğum insanlar o programların hiçbiri bilgisayarımda yok
Böyle bir durumda yapılacak bir şey yoktur maalesef. Ticket atılsa bile, K2 ''tamamen sizin probleminiz account'ınızın güvenliği'' gibi bir cevap verecektir.
O zaman sen de bi kuzenini yokla hacı. Charının şifresini bilen biri yapmış olmalı.
bende bi kağıda şüphelendiğim 10 kişiyi yazdım araştıracam neyse daha beteri olabilirdi. Şimdi almam gereken güvenlik önlemleri neler?
Şifreni değiş - e-mail değiş ama her ihtimale karşı bunları farklı bir bilgisayardan yap , ek olarak bilgisayara bi' format at dostum Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler