Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 6.Slot Change
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar ben şöyle bir plan yapmak istiyorum.:
1.slot Yumruk
2.slot Colt
3.slot Xm8
4.slot Bomba
5.slot KAPALI
6.slot Adrenalin/Stamina/Flash bang
8.slot Famas

Şimdi ben premiumum biterken 3 aylık 6.slot change ve 3 aylık pxleri almayı düşünüyorum.Pxler bitince 3 günlük pre yükleyip 6.slot change ve pxleri tekrar almayı düşünüyorum.Böyle böyle presiz preli gibi oynamayı düşünüyorum.xm8'i bir yıllık stoklayacağım zaten.

Bu planda bir aksilik çıkar mı?Örneğin 6. slot change aldığımda premium bittiğinde planladığım gibi pxleri kullanmaya devam eder miyim?

Son olarak sormak istediğim şu şimdi 8. slottaki faması 5'e basarak kullanmak istiyorum.5. slot zaten olmayacak 8'e basmak zor 5'e alabilmemin bi çaresi var mı?

Cevap veren herkese teşekkürler.
Var ... Ayarlar>Kontrol ayarları>Tuş ayarı ... Burdan değiştirebilirsin.8.slot yazan yerdeki sayıyı 5 yap. Ama önce 5 tuşunu kullanımdan çıkart. Yani 5. slot yazan yere x felan tıkla ondan sonra değiştir.
Premium bittiğinde pxlerin devam eder (süresi bitene kadar) bir problem yok yani.
Bir sınırı yok değil mi pxlerin yani misal 2 yıl depolamak istesem depolarım?
kullanmaya devam edersin sorun olmaz
2 yılda depolarsın 5 yılda. Para senin Smile
Evet pre gerekmez beyfendi
6. slota 3 tane koyamazsın.
(08-19-2011 08:49 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]kullanmaya devam edersin sorun olmaz
8.slotu 1'De 1.slotu G'de kullanıyorum güzel oluyor Smile

+ Hiçbir sorun yaşamazsın süreleri bitene kadar kullanabilirsin. Yanlız 6.slot change 2 px itemini kullanmanı sağlar , 3 değil.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler