Arkadaşlar bu hack olayından gerçekten bıktım tw verdim olmadı hala devam ediyor aynı şeyler ben pazara kadar retail çekicem charıma ve hack kullanıcam ayıptır yeter bıktım oyundan soğudum artık. Şimdi ss koydum buraya arkadaş videomu çekmiş bana utanmadan yazıyor şimdi bu videoda seni uçuyor gösterip göndercem diye utanmıyormu bu arkadaslar rahatsız ettiysem kusura bakmayın iyi günler...
![[Resim: adszlkh.jpg]](http://img593.imageshack.us/img593/1425/adszlkh.jpg)
Uploaded with
ImageShack.us[/img]
Böyle ezolarla muhabbet bile etme

Takma kafanı bu kadar oynayacak başka oda mı yok sanki. Ayrıca bizlere hacksin denmiyor mu ? Ya da küfür edilmiyor mu sanıyorsun ? Senin yaşadıklarını herkes yaşıyor ama çare yok he deyip geçiceksin.
Evet doğru diyorsun ben okadar masraf yapıp haksız yere charım gider ozaman ne olacak bu oyunun adamı hiç değişmiyor bence seviye koymalılar oyuna

Sende dicektin ona bende seni gerçekten uçururum diye rahatlıcaktın.

Arkadasım böyle konular acma , bos konular bunlar hepimizin basına geliyor günde hemde kac defa

Boş konu değil bu buranın binlerce warrock üyesi var ve gelen görsün diye açıyorum ben oyuna ara vermiştim ve tekrar başladım önceden bukadar yoktu şimdi rütbelilerin hepsi ezildilermi hemen hack diyorlar bunları yapanlarda çocuk değil o yüzden açıyorum
hep aynı konular napalım oyunun temelinde bu var