Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Firefox 7.0 Beta İndir
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Firefox 6’yı taze çıkaran Mozilla, 7. sürüm çalışmalarına başladı.

Firefox’ı 6’yı, 6 gün önce indirime açan ve 3 gün önce resmi olarak duyuran Mozilla, 7. sürümün çalışmalarına başladı bile. Mozilla, ağ tarayıcısının 7. sürümü için ilk betayı çıkardı. Şu an Firefox’un sitesinden indirilebilir durumda olan beta sürüm beraberinde, düşük bellek kullanımı ve hızlı senkronizasyon gibi özellikler getiriyor.

[Resim: firefox7_beta.jpg]

Firefox 7.0 betanın özelliklerinden daha detaylı olarak bahsedelim. Arkada çok fazla sekme sayfası açıkken, JavaScript çöp toplayıcısı, daha sık çalışarak bellek tasarrufu sağlıyor. Yeni beta sürüm kapsamında, kitaplığınızda kayıtlı olup şifresini değiştirdiğiniz sayfalar, daha hızlı senkronizasyon sağlıyor.

Kişisel bilgisayarlar için Windows, Mac OS X ve Linux işletim sistemleriyle uyumlu Firefox 7.0 betayı buradan indirebilirsiniz.

Kaynak
Daha önce gene paylaşmıştın galiba, indirdim Big Grin
Yazıyı okumadın herhalde.. 6 gün önce falan 6. versiyon paylaşmıştım şimdi 7. versiyonun betası çıktı Smile
(08-19-2011 02:33 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Yazıyı okumadın herhalde.. 6 gün önce falan 6. versiyon paylaşmıştım şimdi 7. versiyonun betası çıktı Smile

Şaka yapıyon harbimi ulan kaç günde çıkarmışlar inanamadıım totos.gif
daha 2 gün önce 6 yı yükledim Smile
Referans Adresler