Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Justin Bieber - Nerdesin
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(08-18-2011 05:31 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Bayılıyorum bu kıza ;D Big Grin
Orçun(mvpelektronik) yapmıştı;

Tipine .........
İsmail YK dinlermişcesine tiksindim.Güzel bir işkence yöntemi ses YK Görüntü Bieber vallaha bide İsmo baby yi söylese aha tam cehennem azabı beyin sevme yöntemi Big Grin

(08-18-2011 06:38 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]O kadar laf edeceğinize oturup bir düşünün bakalım, kim bu Justin Bieber? Neden bu kadar seviyorlar?

Müziğiyle ve hareketleriyle dalga geçmeye gerek yok aslında, sonuçta müziğini iyi yapıyor.

- Şahsen sevmem, fakat sevenlerede saygı duyarım.

Peki birşey sorucam videolarında beğeniden çok olumsuz yorumlar - ler var neden bu bieberı ergen kızlar seviyor neden adam akıllı bir insan sevmiyor.Bir bakarsak etrafa dünya çapında müziği ile isim çıkarmış kişiler(Bob Marley,2pac,Mj,Elvis) vardır peki onları neden aklı başında insanlar seviyor.Dinliyiciler onların müziklerindeki melodiden çok altında yatan anlamı sever ve o insanların yaşadığı hayatı severler zor koşullardan ünlü olma yoluna tırmanış varya o sevilmek için en büyük sebeptir.Ve bu müzisyenlerin çoğu sadece müzisyen değil söz yazarıdır.Biri çıkıpta bana bieberın adam akıllı bir sözü varmı söylesin.Şahsen ben sevenlere malesef saygı duyamam.
(08-18-2011 06:38 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]O kadar laf edeceğinize oturup bir düşünün bakalım, kim bu Justin Bieber? Neden bu kadar seviyorlar?

Müziğiyle ve hareketleriyle dalga geçmeye gerek yok aslında, sonuçta müziğini iyi yapıyor.

Çok Doğru Söylüyorsun.Niye Herkes Bu Adama Takmış Durumda Anlamıyorum.Kimse Sevmek Zorunda Değil Ama Sırf Sevmediği İçin Biriyle Dalga Geçilmemeli.
(08-18-2011 07:04 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]İsmail YK dinlermişcesine tiksindim.Güzel bir işkence yöntemi ses YK Görüntü Bieber vallaha bide İsmo baby yi söylese aha tam cehennem azabı beyin sevme yöntemi Big Grin

Peki birşey sorucam videolarında beğeniden çok olumsuz yorumlar - ler var neden bu bieberı ergen kızlar seviyor neden adam akıllı bir insan sevmiyor.Bir bakarsak etrafa dünya çapında müziği ile isim çıkarmış kişiler(Bob Marley,2pac,Mj,Elvis) vardır peki onları neden aklı başında insanlar seviyor.Dinliyiciler onların müziklerindeki melodiden çok altında yatan anlamı sever ve o insanların yaşadığı hayatı severler zor koşullardan ünlü olma yoluna tırmanış varya o sevilmek için en büyük sebeptir.Ve bu müzisyenlerin çoğu sadece müzisyen değil söz yazarıdır.Biri çıkıpta bana bieberın adam akıllı bir sözü varmı söylesin.Şahsen ben sevenlere malesef saygı duyamam.

aynen katılıyorum volkanada katılıyorum ama tek yönden oda dinleyenlere saygı duymak televizyon izlerken arada ntvde cnn türkte isim yapmış ünlü kişilerle röportajları yayınlıyorlar adamların yaptığı şarkıda ruh var estetik var yazdıkları sözler besteledikleri bestelerin bile bir tarihi var nedir bu justin aşkı diyip arkadaşımla en çok tıklanılan (150milyon küsür) Baby şarkısına girdik ve dinledik ismail yk yanında bob marley kalır şarkının %98lik kısmı baby baby baby uuuu baby sen benimsin gibi saçma birşey var klibi söylemiyorum bile manken ajanslarından toplayıp çekmişler.
!!!!!!!?? justin bieber bieber bieber?biberBig Grin
video tam bir şaçmalık güzel olmamış
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler