Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: arrivederci İçeriye Bakarmısın?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
2 sene önce şimdi bu forumda admin olan kişinin yine bu forumda hakkımda yaptığı yorumu yeni gördüm...
Bak bilmeden yorum yapmak birilerini karalamak ilerdede olsa insanın karşısına gelir Siy4hbeyaz benimdi ve bana power levelci demişsin ''arrivederci'' 2 yıl sonra gördüm Power levelciler hepsi takla olurken 70 levelde 75 levelde ben charımı 76 levelde sattım ve hala oyunda Hatta çokta iyi tanımanız lazım şu an oyunda nicki readyforkill olan char benim siy4hbeyaz demek neymiş power level yokmuş Bilmeden sallamak hoş olmuyormuş...Benden powerlevelci diye söz ettiği konunun linki: http://forum.warrocktr.com/Konu-siy4hbey...7#pid33997
Siy4hbeyaz nickli char 16lık odalarda ammo m14 flashla kasıldı zaten Smile
Evet ona itiraz eden yok Ben günde 18-19 saat online süreyle o charı kastım ama işte kimileride bahane bulmaya hazır.
Biliyorum siy4hbeyaz adlı hesabı flash m14 base Big Grin başka bişey yoktu o charda illegal.
Readyforkill benimdi daha yeni sattım hatta. O chardan power level yapılmadı. Arriverci alışıktır bu tür yorumlara hiç takma derim Smile
Adam yorumun sonunda gülmüş. Espri anlamında demiştir bu kadar takma Smile
siy4hbeyaz oyunda anca olmassa 1 yada 2 saat açık olmuyodu geri kalan zamanlarda hep açıktı. ammo m14 flashla kasılıyodu hep

TaTy

Nasıl kasılıyorsa kasılsın.
konuya attığım mesajın üzerinden aylar geçmiş+gülücük ikonu koymuşum sence power desem birde stats linki koymammı?

mesela bu konuya mesaj atan arkadaş var hala benle konuşmak için ts ye gelecek luckyluck bu arkadaş ve clanı power yaptı ve mkataturk adlı char banlandı hala daha her konuda iğneleme gereği duyuyor.
Referans Adresler