(08-18-2011 04:27 PM)Poseidon. Yazılan: [ -> ]Amatörlere yurt dışı yasağı
ŞİKE soruşturması nedeniyle zor günler geçiren, maddi sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, tasarruf paketlerini açıkladı. Sarı lacivertliler yaklaşık gideri 10 milyon TL’yi bulan atletizm, kürek, yelken, boks gibi alanlarda yarışan sporcular, gerek görülmedikçe turnuvalara katılmayacak. Yurt dışına çıkmaları için ise, yönetimden izin alacak. Voleybol ve basketbolda herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor.
Galatasaraylı olarak söylüyorum, bu kararda emeği geçen tüm yöneticilere sevgi (!) ve saygılarımı(!) gönderiyorum. Bu sporların Türkiye için geleceğini iyicece yok ediyorlar genç sporcuların önlerini kapatıyorlar. Bu mudur tasarruf yazıklar olsun bu kararı verenlere. Yatırım yapılması gerekliyken mevcut yatırımda geri çekiliyor.
(08-18-2011 07:02 PM)hortlak46 Yazılan: [ -> ]bilgilendirme için teşekürler kürek yelken boks bunlarda küçülmeye gidilmiş
can sıkıcı
Kendileri istediler.Bakalım bu sonuçlar açıklanınca nasıl özür dilemeyi düşünüyolar
(08-18-2011 07:15 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Galatasaraylı olarak söylüyorum, bu kararda emeği geçen tüm yöneticilere sevgi (!) ve saygılarımı(!) gönderiyorum. Bu sporların Türkiye için geleceğini iyicece yok ediyorlar genç sporcuların önlerini kapatıyorlar. Bu mudur tasarruf yazıklar olsun bu kararı verenlere. Yatırım yapılması gerekliyken mevcut yatırımda geri çekiliyor.
Afedersin ama Türkiyenin büyük bir kısmı ortada fol yok yumurta yokken Fenerbahçe ye yüklenip Fenerbahçenin gelirlerini alt üst ediyorlar.Biz ki Aziz Yıldırım'ın da belirttiği gibi "Onlar Fenerbahçe formasını çıkarır milli formayı giyer; ülkemin insanlarının yurtdışında göğsünü kabartır, gözlerini yaşartır mutluluk gözyaşı döktürürler." Türkiyeye her dalda başarılı oyuncular kazandıran bi takımız.Bu maddi sıkıntıları yaratanlar bu durumu göz önüne almaları lazımdı.Bize çok yüklendiler kendileri istedi sonuçlarına katlanıcaklar.
(08-18-2011 07:37 PM)Poseidon. Yazılan: [ -> ] (08-18-2011 07:02 PM)hortlak46 Yazılan: [ -> ]bilgilendirme için teşekürler kürek yelken boks bunlarda küçülmeye gidilmiş
can sıkıcı
Kendileri istediler.Bakalım bu sonuçlar açıklanınca nasıl özür dilemeyi düşünüyolar 
(08-18-2011 07:15 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Galatasaraylı olarak söylüyorum, bu kararda emeği geçen tüm yöneticilere sevgi (!) ve saygılarımı(!) gönderiyorum. Bu sporların Türkiye için geleceğini iyicece yok ediyorlar genç sporcuların önlerini kapatıyorlar. Bu mudur tasarruf yazıklar olsun bu kararı verenlere. Yatırım yapılması gerekliyken mevcut yatırımda geri çekiliyor.
Afedersin ama Türkiyenin büyük bir kısmı ortada fol yok yumurta yokken Fenerbahçe ye yüklenip Fenerbahçenin gelirlerini alt üst ediyorlar.Biz ki Aziz Yıldırım'ın da belirttiği gibi "Onlar Fenerbahçe formasını çıkarır milli formayı giyer; ülkemin insanlarının yurtdışında göğsünü kabartır, gözlerini yaşartır mutluluk gözyaşı döktürürler." Türkiyeye her dalda başarılı oyuncular kazandıran bi takımız.Bu maddi sıkıntıları yaratanlar bu durumu göz önüne almaları lazımdı.Bize çok yüklendiler kendileri istedi sonuçlarına katlanıcaklar.
her dalda başarılıları son Trabzon'daki Gençlik Olimpiyatlarında çok güzel izledim. Evimizde yapılan Olimpiyatta bırak madalya almayı katılacak sporcu sayısı bile çok azdı. Fenerbahçe'nin düştüğü durum haklıdır haksızdır bilemeyiz hala adam gibi açıklanan bir karar yok. Kıytırıktan verilen cevaplar var. Mahkeme hala devam ediyor.
Bu sonuca katlananlar cümlesinide 2 kez kendi kendine okumanı öneririm. Sonuçlara kimlerin katlandığını irdelemeni öneririm.
Alıntı:Farkındaysan bu olimpiyatlar bu şike olaylarının sonrası oldu o oyuncuların ruh halini bi oturup düşünmeni isterim.Alın terleriyle savaşarak kazandıkları bi kupayı şike yaparak aldılar demeleri futbol takımını bırak bütün dalları etkiler
Sonuçlara Fenerbahçe böyle yapıldı dahada ileri gidilirse futbol şubesi kapatılabilir.ne olcak digitürk gelirleri düşücek ne olcak ligin tadı kalmıcak türkiyeye gelen yabancı oyuncular azalcak tüm camiya takımlar etkilencek

katılıyorum...
Bazı spor dallarındaki yatırımların geri çekilmesi çok yerli bi karar.Çünkü klüp maddi açıdan zarar gördü ve bu durumu en ufak zararla atlatmak için güzel bi karar.