Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Leo Messi Vs C.Ronaldo
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar forumda bi arkadaşla iddiaya girdik ben Leo Messi diyorum o C.Ronaldo sizinde görüşlerinizi almak istedim yukardaki anketle oylama yapabilirsiniz.
Ronaldo victory.gif
Leo Messi, diorum.Çünkü:Adam spastik ve hormon engellibi hastalıktan kurtulup, dünyanın en iyi oyuncularından biri oldu.Bence leo messi ronaldodan daha dayanıklı ve dirençli.Ronaldo karıyla kızla gezerken o hastalıkla mücadele ediodu Smile , dikkatlı bakarsanız, messinin spastik bi tipi oldugunu gorebilirsiniz. Smile Smile
Ben Ronaldo yu daha çok severim ama

Messi
messi victory.gif
ronaldo fizik ve hız bakımından daha iyi aynı zamanda seyircilere daha hoş gelen futbolu oynuyor biraz daha takım oyunuyla messiden daha başarılı olur.
Ben bu 2 futbolcunun karşılaştırılmasına karşıyım bana göre messi ve ronaldo farklı özelliklere sahip 2 futbolcu. CR7 gol açısından, bitirici özelliği ve hız açısından çok önemli bir isim fakat messi çalımları pasları ve kıvraklığıyla daha çok ön plana çıkıyor ayrıca takımı sırtlıyor. Futboluyla daha çok hoşuma giden kim dersen ben Ronaldo derim. Smile
Ronaldoo
daha fazla golu kim atmıştı ronaldo. ronaldo.
Kesinlikle Ronaldo.
Messi Arjantin milli takımında bir varlık gösteremiyor nedense Barcelonadaki futboluyla Arjantin Milli takımındaki futbolu arasında dünyalar kadar fark var barcelonaya sabriyi koysanız sabride oynar xavi ve iniesta oynatıyor barcelonayı.
Ronaldonun futbolu kim ne derse desin göze daha hoş geliyorbeyfendi
Referans Adresler