Arkadasım TW'ni kimseye verme , ortalıkta "scammer" lar var , yani adam senin TW'ye gelirse o anda pw'ni alıp degistirebiliyo
(08-18-2011 02:55 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]TW verme sakın kimseye.
İstediği kadar hack desin takma onları oyununa bak sen
hiç tv felan vermedim kimseye bence sende verme
(08-18-2011 03:20 AM)t4yfa28 Yazılan: [ -> ]Aynen öyle foruma konu açacaktı merak ediyorum ne zaman açıcak kendi ayıbı buradaki moderatörlerin hepsi çok yakınıymış bana söylediği selamımı söyle benim senden onlar özür dilerler dedi. Evet buradaki forum sahipleri bana bir cevap verin o arkadaşmı özür dileyecek yoksa sizmi merak ediyorum çok yakınmışsınız?
Sen, ben kralım diyen herkese inanırsan vay halimize..
Forumda tanıdık manıdık yoktur öyle adam kayırma olmaz bu forumda. Ama forum kuralları'nı zaten ihlal ettin. Küfürlü ss paylaşımı yasak bu 1. Mesaj içeriği ve konunun tümünün büyük harf yazılması yasak bu da 2. Mod'lar uyuyor

FORUM KURALLARInın dışına çıktıysam kusura bakmayın daha yeniyim bu forumda oyunada uzun zaman sonra yeniden başladım. Moderatör doğru diyorsun ama inan bıktım insanı oyundan soğutuyorlar keyif kalmıyor insanda ben 26 yaşındayım artık anneme bacıma küfür edilmesinden gerçekten bıktım sizleride rahatsız ettim kusura bakmayın eğer açtığım konu kuralların dışındaysa kilitleyebilirsiniz iyi günler...
TW verme aynen keyloger atarlar pc ne farkında olmassın charı calarlar dikkatli ol