Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ateş Ederken Kasma Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: qn8vo7.png]

Warrockta 8 kişilik oyunda ateş ederken kasma sorunu oluyor ve benim skorlarım çok kötü oluyo sebebi nedir acaba buda pc min özellikleri önceden oynarken kasmıyordu 2-3 ay ara verdim ve oyuna girdiğimde ateş ederken kasmaya başladı lütfen yardım
Öncelikle windowsu orjinal yap Smile sonrada ekran kartını güncellemeyi dene bakalım
Aynı sorun bendede var .. Ama sende bilgisayar gucu yetiyor .. Ss.gif Ekran kartını guncelle , driverini yukle ..
aynen hatta adam beni vuramasın diye profluk yapalım falan takla aç falan anormal veya ctrl space falan yapınca yerin alt
ına gidiyor bu ISINMAYLA alakalı.. Fırın gibi Maşallah .D
Hiç ekran kartını güncelle driver yükle felan demeyin o sorun herkeşlerde var.Benim pc i3 İşlemci 2Gb 128Bit ekran kartı güncel 3 Gb ram ve garantisi dolmamış orjinal win7 olmasına rağmen birde soğutucu açık olmasına rağmen oyun donuyor sadece ateş ederken değil böyle 10 15 saniyede bir 1 saniyeliğine donuyor sonra geliyor.Şimdi nedersinki sanki grafikleri çok güzelmiş gibi donması insanı deli ediyor.
aynı problem bendede var bilgisayarım bu pcden çok daha iyi netim sınırsız ama kasma ona keza son bir haftadır peydah oldu format attım yine düzelme yok Ss.gif
(09-20-2011 06:02 PM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]aynı problem bendede war pcm bu pcden cok daha iyi netim sınırsız ama kasma ona keza son bir haftadır peydah oldu format attım yine düzelme yoq Ss.gif

Bu nasıl yazı biçimidir allah aşkına Angry Angry Angry

Bilgisayarı core i7 olan bile warrock'ta kasıyor. Bunun tek sebebi atılan patch'ten kaynaklanıyor yani bilgisayarlarınız warrocku rahatça kaldırır.

Kilit !
Referans Adresler