Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yerli Kardeşlerle (Crytek) Röpörtaj
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Gamescom 2011'de Merlin'in Kazanı adına Gamescom 2011'de yer alan Kaan Alkın'ın, Crytek firmasının kurucuları Yerli kardeşler ile gelecek planları, olası bir MMORPG projesi ve Warface ile ilgili yapmış olduğu bu keyifli röpörtajı kaçırmayın.

Kaynak
Crysis'in hikayesinin tam 3 Giresunlu türk kardeşimizin yaptığını ve grafiklerdede yardımcı olan ve daha bugün yüklediğim crysis 1'in bile başlarken "Directed by CEVAT YERLI" yazısını gördüğüm andan itibaren bu oyunla olan egolarım şuan tavan yapmış durumda Smile
(08-17-2011 11:37 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]grafiklerdede yardımcı olan

Grafiklerde de yardımcı olan derken ? Crytek firması bu adamların zaten Big Grin
(08-18-2011 12:42 AM)tommy34 Yazılan: [ -> ]
(08-17-2011 11:37 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]grafiklerdede yardımcı olan

Grafiklerde de yardımcı olan derken ? Crytek firması bu adamların zaten Big Grin

Obaa Cevat Yerli = Crytek Ceo anladınmı.

Cevat abi konuşmasa kapıyacaktım videoyu aksanına bayılıyorum komedi Big Grin Önceki röportajlarda iyikide ağzından crysis 3'ü kaçırmış yoksa hiç çıkmıyacak diye düşünecekti millet projelerini söylelemeleri insanı deli ediyor ya millet 1 sene sonra çıkcak oyunun gameplay videolarını yayınlıyor bunlar daha 2 kelime bile etmiyorlar.Warface çıkyormuş free online ise kesin başlarım.Ve bence cryengine en iyi oyun motoru bir eksiği ya da cryengine ye ait özelliği nazar boncuğu hani şöyle dönerken cisimlerin izini bırakırmışcasına bir şekil alması oynayanlar bilir çok kıl oluyorum ona ya bundan başka hiç bir eksikleri yok.
Referans Adresler