Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Müjde : Warrock Start Geldi !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
OK. Game Start geldi. serverlerde birazdan gelir Coming Soon
Sabaha gelir üzülmeyin Big Grin
Sonunda Smile
Oyun açılınca bir konu açıp haber ederdik böyle en ufak gelişmelerde Konu açmaya gerek yok!
Oyun açılınca bir konu açıp haber ederdik böyle en ufak gelişmelerde Konu açmaya gerek yok!
Sonunda düzeliyor Smile
All servers are in maintenance. tekrar kapandı Angry
(08-17-2011 09:26 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Oyun açılınca bir konu açıp haber ederdik böyle en ufak gelişmelerde Konu açmaya gerek yok!

Sad afedersin Big Grin haberi verim dedim gelişme var diye.

oyun açılcak gece rest gelir yine Smile bu haftaki resti atmazlar herhalde artık
(08-17-2011 09:26 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Oyun açılınca bir konu açıp haber ederdik böyle en ufak gelişmelerde Konu açmaya gerek yok!

Adam haber verdi sadece. bunda yanlıs yapılan birşey olduğunu düşünmüyorum .

bencede bu hafta res atmasınlar bi zahmet Smile atarlarsa yuh derimAngry
Arkadaşlar bu konu üzerinden bişe sormak istiyorum..:
sabah warrock hata veriyor diye silmiştim haliyle geri yüklenmedi..Şimdi arkadaş game start geldi diyor ..Bnde ndn patch atmıyor hala ok tusu gelmıyor ..patch atma sorunu genel heralde..
evet. hala sorun var. silip tekrar yüklemene gerek yok oyunu . hata sende değil oyunda . bekliyoruz bakalım açılmasını
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler