Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Çukurca’da şehit sayısı 12 oldu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Başbakan artık sabır bitti konuşma değil uygulama zamanı geldi inşallah dediği bir an önce olur AngryAngryAngryAngry
O %50'nin elinde şehit kanları var! 1.5 ayda 43 şehit verip zihniyetinde bi değişiklik olamayan %50'nin! Angry
(08-17-2011 07:29 PM)ikileee Yazılan: [ -> ]O %50'nin elinde şehit kanları var! 1.5 ayda 43 şehit verip zihniyetinde bi değişiklik olamayan %50'nin! Angry

Kardeşim dediklerin doğru veya yanlış haklı olabilirsin haksızda ama siyasi tartışma ateşlemeyelim boşver bura yeri değil.
(08-17-2011 07:29 PM)ikileee Yazılan: [ -> ]O %50'nin elinde şehit kanları var! 1.5 ayda 43 şehit verip zihniyetinde bi değişiklik olamayan %50'nin! Angry

çok güzel dedin kardeşim repte verdim teşekkürde verdim ben siyasi konuşmak istemediğimden söylememiştim sen tercüman oldun...
başımız sağolsun . Allah şehit yakınlarına sabırlar versin . bu vatan bizimdir . her zaman da bizim olucak . 3-4 tane ite satmayız sattırmayız vatanımızı . Allah Türk'ü korusun .
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez !
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler