Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Cs Kliplerinin Vazgeçilmez Şarkısı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Justin Fanı değilim ama anticide değilim Sean kingstonun sesi güzelWink
(08-17-2011 05:48 PM)Kalona Yazılan: [ -> ]Justin Fanı değilim ama anticide değilim Sean kingstonun sesi güzelWink

ilk olumlu mesaj victory.gif
Off hayatımda dinlediğim en berbat şarkı zevkine saygı ama kulağa hoş gelen herşeyi dinlerim bu ne ya o adamı zenci olarak doğuran annesi taş doğursaymış.Adam biggie benziyor biggienin kemikleri sızlıyordur şimdi valla direneyim dinliyeyim dedim biber girdiği anda pause'a bastım.
Ben valla cs oynarken Disturbed -İnside the Fire yi dinliyorum öneririm çok fena gaz verir . Smile
Justin Eşcinsel lan Big Grin onun sarkısını mı dinleyelim bide la de get Big Grin
(08-17-2011 06:26 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]Off hayatımda dinlediğim en berbat şarkı zevkine saygı ama kulağa hoş gelen herşeyi dinlerim bu ne ya o adamı zenci olarak doğuran annesi taş doğursaymış.Adam biggie benziyor biggienin kemikleri sızlıyordur şimdi valla direneyim dinliyeyim dedim biber girdiği anda pause'a bastım.

Bu şarkıyı sevdiğimi kim söyledi ? Wink
Erkekliği şüpheli onun dostlar .
(08-17-2011 05:37 PM)lMorpheuSl Yazılan: [ -> ]Yav zaten Justin Bieber Top bide onumu dinliyeceğim Angry

Kanıtın var mı? =D
Justin varsa konu kilit lütfen Big GrinBig Grin Tongue
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler