Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Newada - Bak Bakim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Serdar abimin (Newada) albümünün çıkmasına sayılı günler kala en çok beklenilen parçalarından biri olan "Bak Bakim" adlı çalışmayı sizlerle paylaşmak istedim. Rap camiasının harbi içinde olan kişiler tarafından yüksek çıtalı saygı gören Newada, genelde sadece dinleyici olan kitleden bu saygıyı ne yazık ki görememekte. Bunun en büyük sebebini de şu son zamanlarda baya bir yaygınlaşan " Ergen Müziği " diye tabir ettiğimiz tarzda şarkılar çıkması olarak görüyorum. Millet onlar yüzünden gerçek rapi unuttu arkadaş Smile Aynı zamanda Serdar abiyle benim de bir düet çalışmam var sağolsun kırmadı. Onu da hazır olunca ilerleyen zamanlarda paylaşırım.

Bu arada şarkıda argo ve küfürlü kelimeler mevcuttur. Dinledikten sonra " Aaa bunda küfür var olmamış " dememeniz için baştan söylüyorum. Bu tarz mesajlar yazacaksanız hiç dinlemeyin. Peace

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1996447629147
Hiç dinlemediğim ve sevmediğim bi tarz ama merak ettim dinledim.Hiçte fena değil şarkı Smile
Serdar'la aynı organizasyon'da bir kere görev aldık.. Doğru söylüyorsun istediği kitleyi yakalayamıyor .. Oysa rapini severim .. Mersin ^^
İyi parça
(08-17-2011 02:04 PM)atarespect Yazılan: [ -> ]Hiç dinlemediğim ve sevmediğim bi tarz ama merak ettim dinledim.Hiçte fena değil şarkı Smile

Her gün 2 doz (sabah ve gün içinde) Newada iyi gelir. Güne dinç başlar, gün içinde de bu dinçliğini devam ettirebilirsin victory.gif Smile
Referans Adresler