Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Üvey anne işkencesi öldürdü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: cinsel-organ.jpg]
Konya’da altını ıslattığı gerekçesiyle üvey annesi 35 yaşındaki L.K., tarafından banyoda cinsel organı, yüzü ve vücudunun çeşitli yerleri ateşle tutuşturulan gazete kağıtlarıyla yakıldığı iddia edilen ilköğretim okulu 3’üncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki F.K., tedavi gördüğü hastanede 40 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Selçuklu İlçesi Zeki Altındağ İlköğretim Okulu 3’üncü sınıf öğrencisi F.K., yaklaşık 3 ay önce merdivenlerden düşerek sol ayağını kırdı. Hastaneye kaldırılan F.K.’nın ayağına platin takılıp alçıya alındıktan sonra taburcu edildi. Evde tedavisine devam eden F.K.’ya kanser olan annesi Döne K.’nin ölümünden sonra bir ekmek fabrikasında işçi olarak çalışan babası 42 yaşındaki Seyit Ali K.’nin 3 yıl önce evlendiği üvey annesi L.K. bakmaya başladı.

BANYODA CİNSEL ORGANINI VE VÜCUDUNU YAKTI
Üvey anne L.K, iddiaya göre yaklaşık 15 gün önce altını ıslattığı gerekçesiyle banyoya soktuğu F.K.’nın cinsel organını, vücudunun bir bölümünü ve yüzünü tutuşturduğu gazete kağıtlarıyla vurarak yaktı. Yaşadığı olaydan sonra korkan ve vücudunda yanıklar oluşan F.K. eve gelip yanıkları gören babasına da banyoda kendisinin yanlışlıkla yaktığını söyledi.

AMCASINA ANLATTI
Bir süre evde tedavisine devam edilen F.K., babasına kendisini Karapınar’da bulunan amcası 48 yaşındaki Mehmet K.’nin yanına götürmesini istedi. Çocuğunu evden alan baba Seyit Ali K. de oğlunu Karapınar’a götürdü. Eve geldiğinde yeğeninin vücudundaki yanık izlerini gören amca Mehmet K., yaraların nasıl olduğunu sorunca, küçük çocuk üvey annesinin yaptığını anlattı.

ACİL OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI
Vücudundaki yanıklar halen iyileşmeyen F.K. acil olarak Konya’daki Özel Anıt Hastanesine getirildi. Yapılan muayene sonrası F.K.’nin vücudunun çeşitli bölgelerinde darp ve cebir izleri ile birlikte 3’üncü derecede yanık ile yumuşak doku yanık izleri tespit edildi. F.K.’nın yakınlarının yaptığı şikayet üzerine hastaneye gelen polis ekipleri küçük çocuğun ve ailenin ifadesini aldı.

'ANNEM YAPTI’
F.K.’nın polise "L. anne çişimi kaçırdım diye banyoda önce dövdü sonra da gazete kağıtlarını tutuşturarak cinsel organıma ve vücuduma tuttu" diye ifade verdiği öğrenildi. F.K. burada yapılan ilk müdahalenin ardından Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Sevk sırasında basın mensuplarının ’Bunu sana kim yaptı?’ sorusuna, "Annem yaptı" diyen F.K., ’Nasıl yaptı?’ sorusuna ise "Banyoda yaktı" cevabını verdi. F.K.’nın üvey annesi L.K. de polis tarafından gözaltına alındı. Yapılan sorgulamada suçlamaları kabul etmediği öğrenilen ve dün adliyeye sevk edilen L.K., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

MAKATINA OKLAVA SOKTU
Sevk edildiği Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Çocuk Acil Servisi'nde tedavisi süren F.K.'nın bağırsaklarında da problem bulundu. Annesinin makatına oklava soktuğunu iddia eden F. K., bağırsaklarındaki zedelenme nedeniyle 3 yerinden ameliyat edildi. Ancak F.K., doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi.




Böylelerinde askerlerimize saldırıda bulunan ve şehit düşmesine sebep olan PKK dan farkı yok.
Yazık yazık ne acı çekmiştir o çocuk..Yolda yüzüme tükürüp küfreden çocuğa yapmam ben bunu.Pkk nın itleri hariç kimseye yapmam...
Yaaa forumda olmasam çoook güzel bir küfür ederdim de Seni bana vercekler makatına o oklavanın 5 katını sokacam. AngryAngryAngryAngryAngryAngry
İnsanlar Angry
Yazık yav Sad
böle bir insan olabilirmi?
İnsan mı bu kadın küçücük çocugun ne günahı vardı altına kacırdı diye ne işkenceler etmiş
Yazık çok yazık. Sad
İşte idam ne için varmış AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
(08-17-2011 01:38 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Yaaa forumda olmasam çoook güzel bir küfür ederdim de Seni bana vercekler makatına o oklavanın 5 katını sokacam. AngryAngryAngryAngryAngryAngry
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler