Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Biraz gülücük :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Gülelim biraz;

kutuplarda yasayan kiz babasi olmak cok zor."bu aksam senin kizi istemeye gelecekler" deseler ayvayı yedin.6 ay evde bekle ki aksam olsun. Big Grin

Teknoloji çok gelişti.. Burdan lafı bi koyuyorsun, taa ordakine kapak oluyor Smile)

Kaşları martı gibi olan adama simit atıp kaçtım,akrabaları hala peşimdeler. Big Grin Big Grin

'Biz Google Earth'i siz evinizin çatısına bakın diye yapmadık, başka işlere de yarıyor' -Eric Schmidt, Google CEO.'

Facebook gelişti diyolar ya yalan, hala mağara adamı gibi duvarlara yazı yazıyoruz. Big Grin

"Dükkanın açık kalmis" diyen sevgilime "dükkan senin Wink" dedim. Tertemiz tokat yedim. Pırıl pırıl oldum. Big Grin Big Grin Big Grin hauahshuha Big Grin
Güldüm kardeşim totos.gif
Güzel güzel Big GrinBig Grin
güzel Big Grin Big Grin
Hic gülemedim 17 ağustos depreminin 12.yıl dönümü 8 tane şehidimiz var bu günden nefret ediyorum
Yüzüm gülümsedi o kadar ^^
Yüzüm gülümsedi o kadar ^^
(08-17-2011 01:37 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Hic gülemedim 17 ağustos depreminin 12.yıl dönümü 8 tane şehidimiz var bu günden nefret ediyorum
Güzelmiş Smile
(08-17-2011 01:37 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Hic gülemedim 17 ağustos depreminin 12.yıl dönümü 8 tane şehidimiz var bu günden nefret ediyorum

Türkiyemiz için her gün 1leri için kötü olaylar birileri için iyi olaylar oluyor kötü olayların olduğu günlerde nefret etmek yerine bunun önüne nasıl geçeriz bi daha böyle bir şey yaşamayalım demeliyiz ve kendi çapımızda yapabileceklerimizi yapmalıyız.

Sonuncusu komikti Big Grin
facebook güzelmiş Big Grin
Referans Adresler