Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun açıldı, yeni sorun !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Harbiden ha önce başkasının charına girdim "vay şifreyi değiştirmiş :|" diye sinirlendim kendi charıma girince "lan noluyor" falan dedim Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
(08-17-2011 01:24 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]sen ne diyorsun ben öldüm öldüm dirildim ellerim ayaklarım titredi 5 senelik emek gitti sandım Smile

Sorun değil, bi' soğuk su iyi gider Smile
Valla iyiki bu siteler var hangi hesaba girersem gireyim böyle bir kayıt yoktur yazdı yenide premium almıştım içim rahatladı
(08-17-2011 01:30 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Harbiden ha önce başkasının charına girdim "vay şifreyi değiştirmiş :|" diye sinirlendim kendi charıma girince "lan noluyor" falan dedim Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Berat mı? Big Grin
beyler şifre yanlış dediğinde çok kortumSad Big GrinWinkSs.gif
beyler üstümden soğuk terler aktı Smile o kadar k1 gold aldık kullanamayacam diye Big Grin
"üç buçuk" diye tabir ettiğimiz durumu en iyi şekilde yaşadım ama halada gelmedi Big Grin
(08-17-2011 01:56 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]"üç buçuk" diye tabir ettiğimiz durumu en iyi şekilde yaşadım ama halada gelmedi Big Grin
(08-17-2011 01:56 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]"üç buçuk" diye tabir ettiğimiz durumu en iyi şekilde yaşadım ama halada gelmedi Big Grin

Big GrinBig GrinBig Grin
ne zamn girebilcz oyuna bilgisi olan sölesin lütfen admin yardım
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler