Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Launchere Kısmına geçmiyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
merhaba arkadaşlar warrock oyunadım 3 gündür ama bugün oyuna girmek istedim oyunun simgesine tıkladım alttaki resimdeki geldi normalde o kısımdan launchere geçiyordu ama şuan geçmiyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

[Resim: adszqcz.png]
Aynı sorun bende de var merak etme Smile

Burak Kandöker

Bu konu defalarca acıldı niye bir daha açma isteğini duyuyorsunuz Ss.gif
arkadaşlar gerçekten çok teşekkür ederim oyunu çok sevdim açılmicak diye korktum o yüzden bakmadan konu açtım forum kirliliği için özür dilerim Smile
Önemli değil ama önce açılan konulara bir bak istersen . Burak link koymaktan bıktı Smile
(08-17-2011 11:46 AM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]Önemli değil ama önce açılan konulara bir bak istersen . Burak link koymaktan bıktı Smile

haklısın kardeş tekrar özür dilerim bu sorun herkeste varmı peki ?
Şuan çok ilginç birşey oldu warrock'a girmeye denedim olmadı hadi metin2 oynayım dedim onada girmedi facebookta 3-4 dk dir Hesaba Geçiçi Olarak Ulaşılamıyor diyor Smile Bide wolfteam deniyim hadi hayırlısı Smile
(08-17-2011 11:56 AM)MustafaKahramanoğlu Yazılan: [ -> ]Şuan çok ilginç birşey oldu warrock'a girmeye denedim olmadı hadi metin2 oynayım dedim onada girmedi facebookta 3-4 dk dir Hesaba Geçiçi Olarak Ulaşılamıyor diyor Smile Bide wolfteam deniyim hadi hayırlısı Smile

kardeş seninki tam bahtsızlıkmış Big GrinBig Grin
oyunda problem var düzeltmeye çalışıyorlar
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler