Başlıkta da dediğim gibi biri beni çok fena bir şekilde kekledi ve carımı fena bir şekilde soydu.Ben bu itemlerimi geri getirebilirmiyim içinde g1 de vardı 500 civarında acaba o gelirmi ticketle birisi bana yardım edebilirmi kod da lazımda..
XGameTr hesabımda gitti


Kod varmı hem face hesabımı hem çarımı hemde xgamtr hesabımı çaldılar

hepsini birden nasıl çaldırdın
özden abi ilk önce facemi sonra xgametr deki msn adresimin şifresini bulmuşlar ve warrocktaki çarında pw sini facemden ortağıma unuttum demiş pw ortakda ne yapsın şifreyi vermiş ben sandığı için adam sonra lobbyde dağıtmıs çara girdim item yok bişe yok g1 de yok xgametr ye girdim orda da bakiye 0.50 tl 27 tl den 50 tl yukledim ve gold almıştım şimdi 0.50 var ne yapabilirim ? xgametr kurtarabilirmyim hiç değilse ?
(08-17-2011 09:15 AM)exquesm01 Yazılan: [ -> ]özden abi ilk önce facemi sonra xgametr deki msn adresimin şifresini bulmuşlar ve warrocktaki çarında pw sini facemden ortağıma unuttum demiş pw ortakda ne yapsın şifreyi vermiş ben sandığı için adam sonra lobbyde dağıtmıs çara girdim item yok bişe yok g1 de yok xgametr ye girdim orda da bakiye 0.50 tl 27 tl den 50 tl yukledim ve gold almıştım şimdi 0.50 var ne yapabilirim ? xgametr kurtarabilirmyim hiç değilse ?
" 0.50 var ne yapabilirim ?" harcananlar için birşey yapamazsın
9:30 dan sonra canlı desteğe bağlanın
(08-17-2011 09:19 AM)ozdenkara Yazılan: [ -> ] (08-17-2011 09:15 AM)exquesm01 Yazılan: [ -> ]özden abi ilk önce facemi sonra xgametr deki msn adresimin şifresini bulmuşlar ve warrocktaki çarında pw sini facemden ortağıma unuttum demiş pw ortakda ne yapsın şifreyi vermiş ben sandığı için adam sonra lobbyde dağıtmıs çara girdim item yok bişe yok g1 de yok xgametr ye girdim orda da bakiye 0.50 tl 27 tl den 50 tl yukledim ve gold almıştım şimdi 0.50 var ne yapabilirim ? xgametr kurtarabilirmyim hiç değilse ?
" 0.50 var ne yapabilirim ?" harcananlar için birşey yapamazsın
9:30 dan sonra canlı desteğe bağlanın
tamam teşekkürler
Kodu olan yokmu arkadaslar ? xm8 olsa yeter..
Hesap gitmiş sen kod peşinde koşuyorsun

Hesabı kurtardım kod lazım işte şimdi