Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gold Premium Aldınız Fakat Promo Kodu Gelmedi Mi ? Öyleyse Ticket Atın !!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Önce bunları yapalım;

[Resim: 28ilxy9.jpg]

[Resim: 23mx15d.jpg]

Ticket :

Kod:
Konu : Not received GIFT Their weapon!

Soru: Dear WarRock Customer Support Team,

Despite my purchase to my account " oyun nicki yazın" "WarRock 30 days gold", I did not recieve any gift weapon. There must be a problem at that. I'm waiting for your reply at this issue.

With all respect.

Cevabında, sizden item seçmenizi isteyecek. Ordan istediğiniz itemleri cevap olarak yazdıktan sonra itemler hesabınıza yüklenecek..

Alıntıdır lakin denenmiştir. Hangi silahtan istediğimi sordular yazdım, yüklenmesini bekliyorum beyfendi

Ayrıca ticket atmayı bilmeyenler bu rehberden faydalanabilirler.
Hangi silahlar var usta?
Çok yanlış olmuş.

Örnek ticket şöyle olsa daha iyidir Smile

Dear WarRock Customer Support Team,

Despite my purchase to my account " oyun nicki yazın" "WarRock 30 days gold", I did not recieve any gift weapon. There must be a problem at that. I'm waiting for your reply at this issue.

Purchase date/time :

With all respect.
(08-17-2011 01:52 AM)Castaneda Yazılan: [ -> ]Hangi silahlar var usta?

G1 harcayınca gelen promo kodları ile gelen silahlar var.

XM8 - 30 days
CX4 Storm - 30 days
Kamakazi - 30 days
AW50F - 7 days
Javelin - 30 days
Paylaşım için teşekkürler.. Bu tür sorunla karşılaşan üyeler için yararlı olacaktır.
(08-17-2011 01:56 AM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Çok yanlış olmuş.

Despite my purchase to my account " oyun nicki yazın" "WarRock 30 days gold-gift", I did not recieve any gift weapon. There must be a problem at that. I'm waiting for your reply at this issue.

Purchase date/time :

With all respect.

Eyvallah Smile Bu arada olayı anlatayım belki anlamayanlar olabilir. Normalda hesabımıza gold premium yükleyince promo kodu gelmesi lazım lakin gelmemekte. Onun için de bu ticketi atmamız yeterli oluyor.
Ben örnek ticket i attım böyle bir cevap geldi?

Meali nedir bunun yazabilir misiniz ?

Greetings,

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

We would request you to please get back to us with the Invoice Id/date of premium purchases made on your account so that we could verify the same and assist you further on this regard.

Thank you for playing Warrock.

Regards,

Kardel
War Rock Customer Support Team
http://www.gamersfirst.com/warrock
http://www.gamersfirst.com

Premium tarihlerini mi istiyor?
(08-17-2011 01:56 AM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Çok yanlış olmuş.

Despite my purchase to my account " oyun nicki yazın" "WarRock 30 days gold-gift", I did not recieve any gift weapon. There must be a problem at that. I'm waiting for your reply at this issue.

Purchase date/time :

With all respect.
Hesabında fatura ile yaptığın premium bilgilerini yazmanı istiyorlar.Onları yolladığında yardım edeceklermiş. Smile
Bana öyle birşey sormadılar ? Allah Allah.. Şu kadar gold pre almışım kod istiyorum dedim onlarda ne kadar olduğunu gördüklerini ve item seçmemi istediler sadece
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler