Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bağa Gel Cimboma Gel
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

İbrahim Seten'in twitter'da paylaştığı yazılar aynen şöyle:
bakın "oldu, bitti" demiyorum. sonra pres yapmayın bana. gsli bir yöneticinin söylediğini aynen yazacağım. siz nasıl isterseniz öyle anlayın "ben senin yerinde olsam drogba'yı takip ederim. pazarlık aşamasındayız. başkan genç istiyordu ama fterim'in ilk istediği adam. braz bekle."dolayısıyla lig tv'nin baros'un gönderileceğine dair haberinin doğru olma ihtimali yüksek.. gsaray, drogba ile görüşmelere yeniden başladı drogba'nın 1. yıl maliyeti 10 milyon e.. 2. yıl için 4 milyon e.. 2 artı 1 yıl istiyordu en son. gsli yöneticiden twittere yazma onayı aldım drogba: ilk yılın 10 milyon euro olması, bonservis ve imza parasının buna dahil olması.. toplam maliyet 14, 3.yıl olursa 18 diye düşünün..
Hadi bakalım .. İlerleyen gunler ne gosterecek
ahahahah Big Grin drogba chelsea ile 2 yıllı sözleşmesini uzattı 2 yıl içinde hiç bir kulübe gidemez m045.gif
(08-17-2011 03:54 AM)lMorpheuSl Yazılan: [ -> ]ahahahah Big Grin drogba chelsea ile 2 yıllı sözleşmesini uzattı 2 yıl içinde hiç bir kulübe gidemez m045.gif

Kim dedi ?
İnşallah
Video güzel
Referans Adresler