Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR Live !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Ayrıca arkadaşlar C:\WarrockTR Live\AutoPlay\Images dizinindeki wtrbg.png resmini istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.. Resmi değiştirip kaydettiğiniz an hemen programa yansımaktadır.

Beğendiğiniz temaları veya resimleri bu şekilde programa koyabilirsiniz.
Tebrikler arkadaşım
(08-17-2011 02:16 AM)Infinity Yazılan: [ -> ]Yakında çakmaları çıkartılır Tongue

+1 =)

(08-17-2011 11:41 AM)DogukanYuksel Yazılan: [ -> ]Eklemeyi unutmuşum WarrockTR Live! üzerinde olan herhangi bir butona tıklayınca AW50 patlama sesi çıkıyor..

Ayrıca değerli yorumlarınız için teşekkürler..

Bu biraz kötü olmuş gibi. Click sesi vs. daha iyi olabilirdi beyfendi

Genel anlamda güzel bir proje olmuş. Helal olsun
Oooo ben bu konuyu nasıl görmem. Doğukan gerçekten çok güzele benziyor eline sağlık
HOcam muhteşem olmuş helal olsun vallaha.
(08-17-2011 01:49 AM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Helal olsun Doğukan helal olsun.

Gargamel misin nesin sende yettin artık. Git ne halin varsa başka forumlarda ara. WarrockTR ailesi içerisinde abuk paylaşım yoktur. Başka siteye benzemez. Ha sen kıskanıyorsan, veya çekemiyorsan buyur kapı. Defol git bir daha da gelme.

Çok haklsın tanımasakta bir aileyiz DOST
Ps3 multi bf2 bad company öbür pcden film izlerken telde youtubede muzik dinlerken 1010kb il indiriyor helal olsun ! beyfendi
Helal Olsun Sana Tebrik Ediyorum Seni okeyyy
Sanırsam meslek olarak sende benim gibi pc mühendisliği düşünüyosun Smile yalnız sen benden ilerdesin ama yetişirim bak gittim aldım orjinal c++ visual basic 2006 kurdum denemeler yapıyorum Big Grin
(09-27-2011 08:57 PM)Serkan K. Yazılan: [ -> ]Sanırsam meslek olarak sende benim gibi pc mühendisliği düşünüyosun Smile yalnız sen benden ilerdesin ama yetişirim bak gittim aldım orjinal c++ visual basic 2006 kurdum denemeler yapıyorum Big Grin

O zaman oyun yapalım. Grafikleri Cry Engine 3 motoruyla ben yaparım, kodlar sizden Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler