Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Geleneksel WTR Rep Event'ı Sonucu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 2445screenshot_074.jpg]

ShapLuck isimli üyemiz 1inci olmuştur kendisi cafeden giriyormuş ss'e ulaşamamış o yüzden ben koyuyorum. İbrahim +25 repi verebilirsin Smile

WTR'nin gelmiş geçmiş en saçma event'ıydı Big Grin Big Grin Gelenlere teşekkür ederim sanırım 6-7 kişi uwc'den var Big Grin

O Lobby'dede Odanın pw'sini vereni bi bulursam Angry Angry Angry. Event'ı zar zor başlatttık. Gelenlerin hepsi ödül ne ödül ne abi diye geliyorlardı Angry
:Ddd en sacma eventi oda guzel 1. olan arkadasa tebrıkler bundan sonra zor event düzenlerimBig Grin
slaphurt'un hakkıydı bence Big Grin
Allahım event düzenlemek ne zor bişeymiş yav Ss.gif Ss.gif

Bu arada gelen adamlar baya makara bloody slaphurt falan. Burak'ta OPK'ya çıkmış adı inmez Masum'a Big Grin Big Grin
Her eventa heyecan katıyorum lan!Big Grin
(08-17-2011 12:55 AM)ShapLuck Yazılan: [ -> ]slaphurt'un hakkıydı bence Big Grin

Benim zaten İbrahimden +25'im var onun için son birkaç kill kenara çekildim birinci olmamak için ARTİST Big Grin Tebrikler

Bu arada UWC olmasa bu event olmazdı herhalde. 7 adam bizim klandan Big Grin

Burak Kandöker

uwp değil UWC lütfen dikkatli olalım =D
Düzeltildi.

Odadaki tek presiz benim kendimi kötü hissettim Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Hayırlı olsun arkadasa ..
Şu wartockTR den bi haber evente koşanlara çözüm lazım adamlar şifre alıp giriyor sabah Can'ın eventtede ödül ne kurallar ne gibi yazılar geçti.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler