Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Battlefield 3: Caspian Border Gameplay
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(08-16-2011 08:42 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]
(08-16-2011 07:56 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ]Joyistiğim hazır _I_ Big Grin

Abi joyistik avantaj veya kolaylık sağlıyor mu uçak, heli kullanırken ? Ona göre alayım ben de Big Grin

Uçaklarda manevra için çok işe yarıyor. Mesela Mouse ile yükselmeye kalksan ya çok zorlanırsın yada MousePad'den fırlar gider. Joystick iyidir yav victory.gif

Bu arada hem video hemde oyun çok sağlam ve çok gerçekci olmuş, kesinlikle başlamalıyım.
Arrive show güzel olmuş o yerde giden küçük alet neydi duvara çarpıyo ya sonra
(08-16-2011 09:56 PM)Mr.Erşen Yazılan: [ -> ]Arrive show güzel olmuş o yerde giden küçük alet neydi duvara çarpıyo ya sonra

bomba imha robotu gibi bişi
Güzel olacağa benziyor ..
Battlefield Bad Company alacaktım , Mehmet abiler bıraktı diye almadım .

Bunun fiyatı ne olur ki ?
Bunun fiyatı çok pahalı olur. Seneye filan alsanız ucuzlar.

+ Bu oyunu Maxed Out oynamak istiyorsanız en düşük 2.500 Lirayı gözden çıkarmalısınız Smile oda sizi 2 sene falan götürür. 4-5 Yıllık bi sistem istiyorsanızda 3.000 Lira

Bu oyunu oynayıp ve diğer çıkacak oyunları düşünürsek 3.000 Lira en makul ve güzel bir fiyattır. Kendim süper bir sistem topladım yaklaşık 3 aydır full toplama kasayla uğraşıyorum en sonunda topladım ve fiyat 3000 tl Smile
(08-16-2011 11:11 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]Battlefield Bad Company alacaktım , Mehmet abiler bıraktı diye almadım .

Bunun fiyatı ne olur ki ?

Şuan Origin'de ön sipariş 49.99 $ + Ağustos sonuna kadar alana bir oyun da bedava
BC2 ile aynı neredeyse sistem özellikleri ekran kartı dx10 istiyor ve en az 2 gb ram istiyor sadece.
Bad Company 2 yi oynatan pc bunuda oynatır
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler