(08-16-2011 04:23 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]eldivenin öyle gözükmesinin çözünürlükle hiç bir alakası yok.Çözünürlüğü değiştirelim hemen 

Eski bilgisayarımda bırak decay'ı, khali'de dahi eldivenlerin siyah olduğunu hatırlıyorum.Tabi bu kadar mıydı orası düşündürür, üzerinden çok zaman geçti.
MS-Dos tabanlı pc'mi çıkarttırmayın şimdi. UI klasöründen eldiveni silin gine de saydam gözükmez veya elin altına geçmez.
Beyler eldivenin siyah gözükmesinden bahsetmiyoruz. Kol görünmüyor. Eldivenin içinden saydam el geçmiş. Sorun orada.
(08-16-2011 04:31 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Beyler eldivenin siyah gözükmesinden bahsetmiyoruz. Kol görünmüyor. Eldivenin içinden saydam el geçmiş. Sorun orada.
Ah pardon, monitörümün parlaklığını arttırınca farkettim kolun eldivenin altında olduğunu.Ben sadece siyahlıktan bahsediyosunuz sanmıştım. =D
(08-16-2011 04:35 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ] (08-16-2011 04:31 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Beyler eldivenin siyah gözükmesinden bahsetmiyoruz. Kol görünmüyor. Eldivenin içinden saydam el geçmiş. Sorun orada.
Ah pardon, monitörümün parlaklığını arttırınca farkettim kolun eldivenin altında olduğunu.Ben sadece siyahlıktan bahsediyosunuz sanmıştım. =D

Galiba şimdi doğru olduğunu anladın

adminler gerekeni yapacaktır heralde.
(08-16-2011 04:24 PM)MustafaKahramanoğlu Yazılan: [ -> ]Hatırlarmısın tdfcaptain'in ss sinde silah parlıyordu girmiştin tw ile hack bulamamıştın sebebi pc den kaynaklanan bir sorundu burdada aynı şey söz konusu kanaatimce nasıl parlaklık oluyorsa matlıkta olabilir.
bendeki ayrı problem zaten bi çözemedim gitti

(08-16-2011 05:12 PM)tdfcaptain Yazılan: [ -> ]adminler gerekeni yapacaktır heralde.
(08-16-2011 04:24 PM)MustafaKahramanoğlu Yazılan: [ -> ]Hatırlarmısın tdfcaptain'in ss sinde silah parlıyordu girmiştin tw ile hack bulamamıştın sebebi pc den kaynaklanan bir sorundu burdada aynı şey söz konusu kanaatimce nasıl parlaklık oluyorsa matlıkta olabilir.
bendeki ayrı problem zaten bi çözemedim gitti 
ekran kartı falan güncelledinmi o iş açar başına hadi ben can mete biliyoruzda millet sorununu bimiyor.
Ben mal mıyım? Valla sabahdan beridir ne yapmak istediğinizi anlayamadım