Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ve Sonunda Ehliyetimi Aldım :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet arkadaşlar konu başlığında görüldüğü gibi sonunda ehliyetimi aldım belki herkes diyecek nabalım felan ama güzel bir duygu olduğundan paylaşma gereği duydum Smile Smile
herkez değilde herkes diyebilir
Hayırlı olsun .. Kazasız belasız inşallah .
Hayırlı olsun , Nice kazasız belasız kilometrelere =)
Hayırlı olsun. DOST
(08-16-2011 03:00 AM)lMorpheuSl Yazılan: [ -> ]Evet arkadaşlar konu başlığında görüldüğü gibi sonunda ehliyetimi aldım belki herkez dicek nabalım felan ama güzel bir duygu olduğundan paylaşma gereği duydum Smile Smile

Hayırlı olsun.Her zaman ve her konuda olması gerektiği gibi, insan hayatına karşı sorumlu ve duyarlı davranmaktan vazgeçmeyin.

Yaşamınızı kolaylaştırmak için var olan araçları canavara çevirmeyin lütfen.

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.
(08-16-2011 03:13 AM)rayligh Yazılan: [ -> ][quote='lMorpheuSl' pid='251809' dateline='1313452807']
Evet arkadaşlar konu başlığında görüldüğü gibi sonunda ehliyetimi aldım belki herkez dicek nabalım felan ama güzel bir duygu olduğundan paylaşma gereği duydum Smile Smile

Hayırlı olsun.Her zaman ve her konuda olması gerektiği gibi, insan hayatına karşı sorumlu ve duyarlı davranmaktan vazgeçmeyin.

[/quote

Hayırlı olsun kazasız belasız kullan insallah.Bu arada 'rayligh' abi sen üniversite felan mı bitirdin Big Grin keskek(terbiyeli,adaplı,iyi eğitim almış demek gerçi biz ole dioruz =) ) gibi konusuyorsun Big Grin
Hayırlı olsun . Allah kaza göstermesin .
(08-16-2011 03:13 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]
(08-16-2011 03:00 AM)lMorpheuSl Yazılan: [ -> ]Evet arkadaşlar konu başlığında görüldüğü gibi sonunda ehliyetimi aldım belki herkez dicek nabalım felan ama güzel bir duygu olduğundan paylaşma gereği duydum Smile Smile

Bak video'yu gördüm korkuttun beni Big Grin Çok saolun beyler inş. kazazıs belasız kullanıcaz Big Grin
Hayırlı olsun kardesim beyfendi
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler