Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Norm Ender - Sözler Şerefsiz Oldu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

beyfendi
Severim ..
Norm ender severim. Hayata diss isimli aşırı küfürlü bir şarkısı ve çok hoş. Bir RAP tutkunu ve amatör olarak RAP yapan biri olarak Favorim Sokrat ST'dir.
Eskiden çok dinlerdım, çok super.
(08-16-2011 12:25 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Norm ender severim. Hayata diss isimli aşırı küfürlü bir şarkısı ve çok hoş. Bir RAP tutkunu ve amatör olarak RAP yapan biri olarak Favorim Sokrat ST'dir.

Hayata diss dediğin şarkı şu 2 lafından 1'i küfür olan şarkıysa aynen ben de onun bu isyankar tarzıyla sevmeye ve dinlemeye başlamıştım. Adamın küfür edişi bile hoş Big Grin Daha sonra albümü çıkartınca underground' ı bıraktığı açıkladı yani benim sevdiğim tarzı yapmıcaktı artık. O gün bugündür Ender'i dinlemiyorum. Ayrıca kişilik ve amacını da az çok kavrama imkanım oldu, soğudum yani Smile Sokrat ise ancak msnde 15-16 yaşındaki ergen fanlarına cam açıp öpücük atar, ben bile resimleri görünce bu ortamın içinde olan biri olarak utandım açıkçası Big Grin Yaptıkları şarkılara lafım yok sağlam yazıp iyi okuyorlar ama kişilikleri sıfır. Favorilerim: Allame & Joker, Newada, Saian, Da Poet, Patron ARTİST Ayrıca ne tarz yapıyorsan beat verebilirim Tongue
Eski deftlerler adamım
Referans Adresler